Smetanové prstýnky s eidamem na vepřové panence

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
55min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

2192 kalorií
0.0g cukrů
121.0g tuků
67.0g bílkovin


Příprava

Brambory oloupeme a nakrájíme na hrubé kostky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Poté je prolisujeme lisem na brambory a vymícháme dohladka spolu se žloutky, změklým máslem, smetanou a na jemno nastrouhaným eidamem. Maso vložíme asi na 15 minut do vroucího zeleninového vývaru. V kastrolu rozpustíme přepuštěné máslo,přidáme na jemno nasekaný česnek a okapaný listový špenát. Osolíme, opepříme a okořeníme čerstvě nastrouhaným muškátovým oříškem. Špenát vložíme do máslem vymazané zapékací formy a na něj poklademe vepřové panenky. Zdobící vytlačovací tubou na maso vytlačíme vlnky z bramborové hmoty. Zapékáme pod grilem, dokud špičky bramborové kaše nezhnědnou.

přidejte na:
Chybí obrázek

22. 07. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Zkusila jsem to uzdělat z plecka. Byl to dobrý oběd

04. 01. 2015, 09:02

Chybí obrázek
fantastické niečo

18. 12. 2015, 16:24

Chybí obrázek
veľmi dobrý recept

20. 12. 2015, 17:52

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.