Smetanové prstýnky s eidamem na vepřové panence
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
55min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
2192
kalorií
0.0g
cukrů
121.0g
tuků
67.0g
bílkovin
Příprava
Brambory oloupeme a nakrájíme na hrubé kostky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Poté je prolisujeme lisem na brambory a vymícháme dohladka spolu se žloutky, změklým máslem, smetanou a na jemno nastrouhaným eidamem. Maso vložíme asi na 15 minut do vroucího zeleninového vývaru. V kastrolu rozpustíme přepuštěné máslo,přidáme na jemno nasekaný česnek a okapaný listový špenát. Osolíme, opepříme a okořeníme čerstvě nastrouhaným muškátovým oříškem. Špenát vložíme do máslem vymazané zapékací formy a na něj poklademe vepřové panenky. Zdobící vytlačovací tubou na maso vytlačíme vlnky z bramborové hmoty. Zapékáme pod grilem, dokud špičky bramborové kaše nezhnědnou.
Evík22. 07. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.