Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Smetanové prstýnky s eidamem na vepřové panence

Smetanové prstýnky s eidamem na vepřové panence
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 55min
Celkový čas: 1h 15min , porce

2192 kalorií, 0.0g cukrů, 121.0g tuků, 67.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme a nakrájíme na hrubé kostky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Poté je prolisujeme lisem na brambory a vymícháme dohladka spolu se žloutky, změklým máslem, smetanou a na jemno nastrouhaným eidamem. Maso vložíme asi na 15 minut do vroucího zeleninového vývaru. V kastrolu rozpustíme přepuštěné máslo,přidáme na jemno nasekaný česnek a okapaný listový špenát. Osolíme, opepříme a okořeníme čerstvě nastrouhaným muškátovým oříškem. Špenát vložíme do máslem vymazané zapékací formy a na něj poklademe vepřové panenky. Zdobící vytlačovací tubou na maso vytlačíme vlnky z bramborové hmoty. Zapékáme pod grilem, dokud špičky bramborové kaše nezhnědnou.

Evík

22. 07. 2013, Recept navštíven: 1319x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Smetanové prstýnky s eidamem na vepřové panence

Smetanové prstýnky s eidamem na vepřové panence

Brambory oloupeme a nakrájíme na hrubé kostky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Poté je prolisujeme lisem n...

Zobrazit všechny podobné recepty k Smetanové prstýnky s eidamem na vepřové panence Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zkusila jsem to uzdělat z plecka. Byl to dobrý oběd

04. 01. 2015, 09:02

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantastické niečo

18. 12. 2015, 16:24

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
veľmi dobrý recept

20. 12. 2015, 17:52

Přidat komentář

Facebook komentáře