Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Smetanové prstýnky s eidamem na vepřové panence

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 15min
Nutriční hodnoty
2192 kalorií 0.0g cukrů 121.0g tuků 67.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme a nakrájíme na hrubé kostky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Poté je prolisujeme lisem na brambory a vymícháme dohladka spolu se žloutky, změklým máslem, smetanou a na jemno nastrouhaným eidamem. Maso vložíme asi na 15 minut do vroucího zeleninového vývaru. V kastrolu rozpustíme přepuštěné máslo,přidáme na jemno nasekaný česnek a okapaný listový špenát. Osolíme, opepříme a okořeníme čerstvě nastrouhaným muškátovým oříškem. Špenát vložíme do máslem vymazané zapékací formy a na něj poklademe vepřové panenky. Zdobící vytlačovací tubou na maso vytlačíme vlnky z bramborové hmoty. Zapékáme pod grilem, dokud špičky bramborové kaše nezhnědnou.


Přidat na Pinterest
Evík

22. 07. 2013, Recept navštíven: 1527x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zkusila jsem to uzdělat z plecka. Byl to dobrý oběd

04. 01. 2015, 09:02

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantastické niečo

18. 12. 2015, 16:24

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
veľmi dobrý recept

20. 12. 2015, 17:52

Přidat komentář

Facebook komentáře