Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Srnčí ragú

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 40min
Celkový čas: 2h 10min , porce

1068 kalorií, 0.0g cukrů, 92.0g tuků, 19.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Mäso umyjeme, osušíme, odblaníme, nakrájame na kocky. Nadrobno nasekanú cibuľu a na kocôčky nakrájanú zeleninu opražíme na oleji, pridáme mäso, prudko opečieme, poprášime múkou, ešte krátko opražíme, pridáme pretlak, podlejeme vodou, osolíme, okoreníme, pridáme bobkový list, premiešame a udusíme domäkka. Mäso vyberieme, bobkový list a korenie vyhodíme, prilijeme víno, pridáme plátky citróna, 2 lyžice brusnicového kompótu, povaríme, potom citrón vyberieme a šťavu rozmixujeme. Do šťavy vlejeme smotanu, necháme prejsť varom, vrátime späť mäso, ak treba dochutíme a prehrejeme.
Podávame s brusnicovým kompótom a knedľou.

uschi3

14. 04. 2010, Recept navštíven: 4605x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Srnčí ragú

Srnčí ragú

Mäso umyjeme, osušíme, odblaníme, nakrájame na kocky. Nadrobno nasekanú cibuľu a na kocôčky nakrájanú zelen...

Zobrazit všechny podobné recepty k Srnčí ragú Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Několikrát do roka dělávám. Zvěřinu máme rádi. Jen používám olivový olej a místo protlaku konzervovaná loupaná rajčata z Itálie, která jsou u nás k dostání. Někdy alespoň den dopředu srnčí naložím do kořenící směsi pro zvěřinu a olivového oleje.
Přidané ingredience: Olivový olej a konzervovaná loupaná rajčata

27. 02. 2013, 07:38

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne

27. 09. 2016, 13:11

Přidat komentář

Facebook komentáře