Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Srnčí ragú

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 40min 2h 10min
Nutriční hodnoty
1068 kalorií 0.0g cukrů 92.0g tuků 19.0g bílkovin

Příprava

Mäso umyjeme, osušíme, odblaníme, nakrájame na kocky. Nadrobno nasekanú cibuľu a na kocôčky nakrájanú zeleninu opražíme na oleji, pridáme mäso, prudko opečieme, poprášime múkou, ešte krátko opražíme, pridáme pretlak, podlejeme vodou, osolíme, okoreníme, pridáme bobkový list, premiešame a udusíme domäkka. Mäso vyberieme, bobkový list a korenie vyhodíme, prilijeme víno, pridáme plátky citróna, 2 lyžice brusnicového kompótu, povaríme, potom citrón vyberieme a šťavu rozmixujeme. Do šťavy vlejeme smotanu, necháme prejsť varom, vrátime späť mäso, ak treba dochutíme a prehrejeme.
Podávame s brusnicovým kompótom a knedľou.


Přidat na Pinterest
uschi3

14. 04. 2010, Recept navštíven: 5116x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Několikrát do roka dělávám. Zvěřinu máme rádi. Jen používám olivový olej a místo protlaku konzervovaná loupaná rajčata z Itálie, která jsou u nás k dostání. Někdy alespoň den dopředu srnčí naložím do kořenící směsi pro zvěřinu a olivového oleje.
Přidané ingredience: Olivový olej a konzervovaná loupaná rajčata

27. 02. 2013, 07:38

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne

27. 09. 2016, 13:11

Přidat komentář

Facebook komentáře