Srnčí ragú

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 40min

Celkový čas

2h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

1068 kalorií
0.0g cukrů
92.0g tuků
19.0g bílkovin


Příprava

Mäso umyjeme, osušíme, odblaníme, nakrájame na kocky. Nadrobno nasekanú cibuľu a na kocôčky nakrájanú zeleninu opražíme na oleji, pridáme mäso, prudko opečieme, poprášime múkou, ešte krátko opražíme, pridáme pretlak, podlejeme vodou, osolíme, okoreníme, pridáme bobkový list, premiešame a udusíme domäkka. Mäso vyberieme, bobkový list a korenie vyhodíme, prilijeme víno, pridáme plátky citróna, 2 lyžice brusnicového kompótu, povaríme, potom citrón vyberieme a šťavu rozmixujeme. Do šťavy vlejeme smotanu, necháme prejsť varom, vrátime späť mäso, ak treba dochutíme a prehrejeme.
Podávame s brusnicovým kompótom a knedľou.

přidejte na:
uschi3

14. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Několikrát do roka dělávám. Zvěřinu máme rádi. Jen používám olivový olej a místo protlaku konzervovaná loupaná rajčata z Itálie, která jsou u nás k dostání. Někdy alespoň den dopředu srnčí naložím do kořenící směsi pro zvěřinu a olivového oleje.
Přidané ingredience: Olivový olej a konzervovaná loupaná rajčata

maruskaji 27. 02. 2013, 07:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborne

dušanka 27. 09. 2016, 13:11

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ragu je vynikajuce

palino 10. 12. 2018, 15:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
ragu je chuťovo jedinečné

majka 24. 03. 2019, 14:43

Přidat komentář