Srnčí ragú
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 40min
Celkový čas
2h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1068
kalorií
0.0g
cukrů
92.0g
tuků
19.0g
bílkovin
Příprava
Mäso umyjeme, osušíme, odblaníme, nakrájame na kocky. Nadrobno nasekanú cibuľu a na kocôčky nakrájanú zeleninu opražíme na oleji, pridáme mäso, prudko opečieme, poprášime múkou, ešte krátko opražíme, pridáme pretlak, podlejeme vodou, osolíme, okoreníme, pridáme bobkový list, premiešame a udusíme domäkka. Mäso vyberieme, bobkový list a korenie vyhodíme, prilijeme víno, pridáme plátky citróna, 2 lyžice brusnicového kompótu, povaríme, potom citrón vyberieme a šťavu rozmixujeme. Do šťavy vlejeme smotanu, necháme prejsť varom, vrátime späť mäso, ak treba dochutíme a prehrejeme.
Podávame s brusnicovým kompótom a knedľou.
15. 04. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Olivový olej a konzervovaná loupaná rajčata
maruskaji 27. 02. 2013, 08:38
© 2024, Railsformers s.r.o.