Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Šťavnaté mleté maso s fazolkami a rýží

Šťavnaté mleté maso s fazolkami a rýží

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
2936 kalorií 4.0g cukrů 67.0g tuků 147.0g bílkovin

Příprava

Rýži uvaříme klasickým způsobem v osolené vodě.
Cibuli nasekáme najemno, zpěníme ji na oleji. Přidáme maso, které poválíme a opečeme ze všech stran. Osolíme, okořeníme pepřem a paprikou, přidáme lisovaný česnek. Vlijeme protlak, vsypeme fazolky a dusíme cca 10 minut. Vypařuje-li se protlak příliš rychle, můžeme přidat trochu kečupu a podlít trochou vody či bujónu. Po chvilce dušení přidáme sojovou a worcesterskou omáčku, dochutíme majoránkou. Těsně před koncem dodáme ještě nadrobno nakrájenou papriku – výborná je pečená sterilovaná. Vše ještě společně dusíme cca 5 minut, dokud není maso hotové a omáčka pěkně hustá.


Zuzana Mellenová

20. 05. 2009, Recept navštíven: 4337x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Měla jsem chuť na hovězí a chtěla jsem ho rychle - pro tyto případy tento recept doporučuji.

11. 11. 2012, 12:41

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobre jedlo

12. 09. 2016, 14:08

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
mäso je chutné a šťavnaté

13. 09. 2017, 19:11

Přidat komentář

Facebook komentáře