Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Šťavnaté mleté maso s fazolkami a rýží

Šťavnaté mleté maso s fazolkami a rýží
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

2936 kalorií, 4.0g cukrů, 67.0g tuků, 147.0g bílkovin

Příprava

Rýži uvaříme klasickým způsobem v osolené vodě.
Cibuli nasekáme najemno, zpěníme ji na oleji. Přidáme maso, které poválíme a opečeme ze všech stran. Osolíme, okořeníme pepřem a paprikou, přidáme lisovaný česnek. Vlijeme protlak, vsypeme fazolky a dusíme cca 10 minut. Vypařuje-li se protlak příliš rychle, můžeme přidat trochu kečupu a podlít trochou vody či bujónu. Po chvilce dušení přidáme sojovou a worcesterskou omáčku, dochutíme majoránkou. Těsně před koncem dodáme ještě nadrobno nakrájenou papriku – výborná je pečená sterilovaná. Vše ještě společně dusíme cca 5 minut, dokud není maso hotové a omáčka pěkně hustá.

Zuzana Mellenová

20. 05. 2009, Recept navštíven: 3975x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Šťavnaté mleté maso s fazolkami a rýží

Šťavnaté mleté maso s fazolkami a rýží

Rýži uvaříme klasickým způsobem v osolené vodě. Cibuli nasekáme najemno, zpěníme ji na oleji. Přidáme maso...

Zobrazit všechny podobné recepty k Šťavnaté mleté maso s fazolkami a rýží Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Měla jsem chuť na hovězí a chtěla jsem ho rychle - pro tyto případy tento recept doporučuji.

11. 11. 2012, 12:41

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobre jedlo

12. 09. 2016, 14:08

Přidat komentář

Facebook komentáře