Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Topolčansky telecí paprikáš

Topolčansky telecí paprikáš

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
846 kalorií 5.0g cukrů 67.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Na masle zapeníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme červenú papriku a soľ, pokrájané mäso a dusíme do polomäkka. Potom pridáme na rezančeky pokrájaný zeler, mrkvu, hrášok a pokrájané šampiňóny. Mäkké zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku, a trochu ešte povaríme. Šťavu nepretláčame. Na každú dávku položíme koliesko kápie a do jeho stredu ušľahanú šľahačku. Osobitne podávame citrón pokrájaný na kolieska alebo mesiačiky.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu môžeme dať vajcové trojhranky, pripravené z rezancového cesta, pokrájaného ostrôžkou, pomastené maslom.


Jozef

22. 08. 2010, Recept navštíven: 1858x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný paprikáš

19. 09. 2016, 17:59

Přidat komentář

Facebook komentáře