Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Topolčansky telecí paprikáš

Topolčansky telecí paprikáš
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

846 kalorií, 5.0g cukrů, 67.0g tuků, 10.0g bílkovin

Příprava

Mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Na masle zapeníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme červenú papriku a soľ, pokrájané mäso a dusíme do polomäkka. Potom pridáme na rezančeky pokrájaný zeler, mrkvu, hrášok a pokrájané šampiňóny. Mäkké zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku, a trochu ešte povaríme. Šťavu nepretláčame. Na každú dávku položíme koliesko kápie a do jeho stredu ušľahanú šľahačku. Osobitne podávame citrón pokrájaný na kolieska alebo mesiačiky.

Bulb Tip k receptu

Ako prílohu môžeme dať vajcové trojhranky, pripravené z rezancového cesta, pokrájaného ostrôžkou, pomastené maslom.

Jozef

22. 08. 2010, Recept navštíven: 1744x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Topolčansky telecí paprikáš

Topolčansky telecí paprikáš

Mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Na masle zapeníme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme červenú papriku a s...

Zobrazit všechny podobné recepty k Topolčansky telecí paprikáš Link-arrow
Thumb.21521

Těstoviny vařené

Do osolené vroucí vody nasypeme těstoviny. Ihned je zamícháme, aby se těstoviny nepřichytily na dno nádoby...

Thumb

Noky z mouky

Suroviny smícháme. Těsto vhazujeme do vroucí vody polévkovou lžící. Vaříme cca 3-4 minuty. Jeden nok vyndám...


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný paprikáš

19. 09. 2016, 17:59

Přidat komentář

Facebook komentáře