Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Velikonoční banánový věnec

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
5352 kalorií 4.0g cukrů 365.0g tuků 126.0g bílkovin

Příprava

Z masla, praškového a vanilkového cukru vymiešame hladký krém. Postupne pridáme žĺtky a miešame ďalších 10 minut. Banány ošúpeme, roztlačíme vidličkou na kašu a ušľaháme s rumom. Múku preosejeme s kypriacim práškom, štipkou soli, pridáme lieskovce a posekanú čokoládu na varenie a spolu s banánmi zapracujeme do vymiešaných žĺtkov. Do skoro hotového cesta zľahka vmiešame sneh. Vlejeme do vymastenej a múkou vysypanej okrúhlej formy a pečieme pri 180°C asi 50-60 minut.

Bulb Tip k receptu

Vychladnutý veniec vyklopíme, polejeme rozpustenou mliečnou čokoládou, vymiešanou nad parou a dáme stuhnúť. Ozdobíme šľahačkou, pistáciami a malými čokoládovými vajíčkami.


Přidat na Pinterest
Jozef

01. 02. 2011, Recept navštíven: 1910x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané a velmi dobré

05. 03. 2017, 14:41

Přidat komentář
hanka
dobrý recept

hanka 11. 08. 2016, 20:35

Facebook komentáře