Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Velikonoční masová nádivka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 40min 2h 10min
Nutriční hodnoty
2860 kalorií 2.0g cukrů 119.0g tuků 122.0g bílkovin

Příprava

Do hrnce nalijeme přibližně 1 litr vody, přidáme na polovinu rozkrojenou oloupanou cibuli, na plátky nakrájený oloupaný česnek, očištěné vepřové maso a pomalu vše přivedeme k varu. Po 15 minutách vaření přidáme bůček (krkovici) a králičí (kuřecí)maso. Společně vše zvolna vaříme doměkka (asi 30 minut). Měkké maso vyjmeme. Mezitím nakrájíme na kostky rohlíky (housky). Vychladlé maso nakrájíme na drobné kostičky a dáme do mísy. Přidáme nakrájené rohlíky (housky), vejce rozšlehaná v mléce, koření, bylinky a sůl. Podle potřeby přilijeme vychladlý vývar z masa. Směs promícháme a necháme 5 minut odstát. Pekáček vymažeme sádlem, vysypeme strouhankou a naplníme nádivkou. Dáme do trouby a pečeme při 150 °C asi 30-40 minut.


Přidat na Pinterest
Barbora Dvouletá

27. 08. 2009, Recept navštíven: 6776x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

08. 05. 2016, 18:38

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuco chutné

25. 09. 2016, 17:32

Přidat komentář
Thumb
To by som si hned pochutnala.Je to sice podobne ako nadivka,ktora tu bola vcera,ale aj tak trosku ine.Len s malym rozdielom.U nas sa kralik nejedava,moj manzel ho nema v laske,ale ja by som si dala.Takze by som musela pouzit to kuracie masko,ale na chuti by to neubralo.

skutova.eva 04. 04. 2010, 16:11

Facebook komentáře