Vepřové kotlety s rajčatovo-fenyklovou omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
384
kalorií
19.0g
cukrů
15.0g
tuků
13.0g
bílkovin
Příprava
Fenykl nakrájíme na tenké plátky, cibule na osminky a obojí opečeme na olivovém oleji. Přidáme 6 stroužků česneku a minutu opékáme. Poté přidáme rajčata v plechovce a bylinky a 15 minut podusíme.
Syrová rajčata přepůlíme, osolíme, opepříme a řeznou stranou dolů je opečeme na olivovém oleji. Přidáme je do omáčky.
Vepřové kotlety osolíme, opepříme, potřeme zbylým utřeným česnekem a grilujeme dozlatova. Poté je dáme do omáčky a ještě 5 minut dusíme.
Podáváme posypané petrželkou.
10. 02. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.