Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zapečené jehněčí s těstovinami

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 35min
Nutriční hodnoty
1992 kalorií 14.0g cukrů 28.0g tuků 70.0g bílkovin

Příprava

Na oleji opečeme cibuli doměkka, přidáme česnek a smažíme ještě minutu. Poté přidáme jehněčí mleté maso, osolíme a opepříme a opékáme dohněda.
Poté přidáme skořici, masox, rajčata a oregano. Podusíme 15 minut, poté ještě 15 minut odkryté povaříme.
Těstoviny uvaříme podle návodu.
Smícháme ricottu, většinu parmezánu, mléko a vmícháme to do těstovin.
Do pekáčku rozprostřeme maso a na to těstoviny. Posypeme zbylým parmezánem a pečeme 30 minut na 200 °C.

Bulb Tip k receptu

Můžeme zkusit i z hovězího masa.


Přidat na Pinterest
sonizna

16. 10. 2015, Recept navštíven: 1256x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná jahnacina

16. 10. 2015, 18:41

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané s hovädzím mäsom a bolo vyborné

18. 10. 2015, 18:57

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s jahnacínou je to fantastické a chutovo velmi lahodné

27. 10. 2015, 19:12

Jana Smidži
Restaurant_star
Poněkud se mi z ingrediencí vytratilo jehněčí maso

28. 10. 2015, 21:21

Přidat komentář

Facebook komentáře