Zapečené jehněčí s těstovinami
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 35min
Porce
Nutriční hodnoty
1992
kalorií
14.0g
cukrů
28.0g
tuků
70.0g
bílkovin
Příprava
Na oleji opečeme cibuli doměkka, přidáme česnek a smažíme ještě minutu. Poté přidáme jehněčí mleté maso, osolíme a opepříme a opékáme dohněda.
Poté přidáme skořici, masox, rajčata a oregano. Podusíme 15 minut, poté ještě 15 minut odkryté povaříme.
Těstoviny uvaříme podle návodu.
Smícháme ricottu, většinu parmezánu, mléko a vmícháme to do těstovin.
Do pekáčku rozprostřeme maso a na to těstoviny. Posypeme zbylým parmezánem a pečeme 30 minut na 200 °C.
Tip k receptu
Můžeme zkusit i z hovězího masa.
sonizna16. 10. 2015
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.