Zapečené jehněčí s těstovinami

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 15min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

1992 kalorií
14.0g cukrů
28.0g tuků
70.0g bílkovin


Příprava

Na oleji opečeme cibuli doměkka, přidáme česnek a smažíme ještě minutu. Poté přidáme jehněčí mleté maso, osolíme a opepříme a opékáme dohněda.
Poté přidáme skořici, masox, rajčata a oregano. Podusíme 15 minut, poté ještě 15 minut odkryté povaříme.
Těstoviny uvaříme podle návodu.
Smícháme ricottu, většinu parmezánu, mléko a vmícháme to do těstovin.
Do pekáčku rozprostřeme maso a na to těstoviny. Posypeme zbylým parmezánem a pečeme 30 minut na 200 °C.

Tip k receptu

Můžeme zkusit i z hovězího masa.

přidejte na:
sonizna

16. 10. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutná jahnacina
katka16031 16. 10. 2015, 20:41
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané s hovädzím mäsom a bolo vyborné
palino 18. 10. 2015, 20:57
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
s jahnacínou je to fantastické a chutovo velmi lahodné
hanka 27. 10. 2015, 20:12
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Poněkud se mi z ingrediencí vytratilo jehněčí maso
Jana Smidži 28. 10. 2015, 22:21
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborný recept na jahnacie maso
Svetlana 02. 09. 2020, 02:09