Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zelné závitky s quinoou

Zelné závitky s quinoou
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 50min , porce

1612 kalorií, 0.0g cukrů, 64.0g tuků, 68.0g bílkovin

Příprava

Quinou zalijeme vroucím zeleninovým vývarem a necháme asi 15 minut vařit, aby quinoa změkla. Mezitím cibuli a česnek očistíme, nakrájíme na jemno a smícháme v míse s mletým masem. Směs ochutíme protlakem, solí, pepřem a lžící kari koření. Spojíme vejcem, moukou a nakonec přimícháme vychladlou quinou.

Zelné listy necháme 3 minuty povařit v osolené vodě. Po vychladnutí do listů zabalíme masovou směs, spíchneme párátkem a naskládáme do vyšší pánve.

K závitkům přidáme ostrouhanou a nakrájenou mrkev, zalijeme smetanou a dusíme pod pokličkou cca 15 minut.

Barbora Šumná

27. 01. 2014, Recept navštíven: 1421x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zelné závitky s quinoou

Zelné závitky s quinoou

Quinou zalijeme vroucím zeleninovým vývarem a necháme asi 15 minut vařit, aby quinoa změkla. Mezitím cibuli...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zelné závitky s quinoou Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zatím nevím co je to quina. Zjistím to na internetu

22. 11. 2014, 09:13

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nezname suroviny

01. 12. 2015, 16:13

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
guina neviem ako zoženiem

02. 03. 2016, 11:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

05. 05. 2016, 10:03

Přidat komentář
Thumb
Quinou bych tedy tučným vepřovým neznehodnocovala....

Sofii 31. 05. 2014, 14:29

Facebook komentáře