Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zelné závitky s quinoou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
1612 kalorií 0.0g cukrů 64.0g tuků 68.0g bílkovin

Příprava

Quinou zalijeme vroucím zeleninovým vývarem a necháme asi 15 minut vařit, aby quinoa změkla. Mezitím cibuli a česnek očistíme, nakrájíme na jemno a smícháme v míse s mletým masem. Směs ochutíme protlakem, solí, pepřem a lžící kari koření. Spojíme vejcem, moukou a nakonec přimícháme vychladlou quinou.

Zelné listy necháme 3 minuty povařit v osolené vodě. Po vychladnutí do listů zabalíme masovou směs, spíchneme párátkem a naskládáme do vyšší pánve.

K závitkům přidáme ostrouhanou a nakrájenou mrkev, zalijeme smetanou a dusíme pod pokličkou cca 15 minut.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

27. 01. 2014, Recept navštíven: 1882x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zatím nevím co je to quina. Zjistím to na internetu

22. 11. 2014, 09:13

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nezname suroviny

01. 12. 2015, 16:13

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
guina neviem ako zoženiem

02. 03. 2016, 11:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

05. 05. 2016, 10:03

Přidat komentář
Thumb
Quinou bych tedy tučným vepřovým neznehodnocovala....

Sofii 31. 05. 2014, 14:29

Facebook komentáře