Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Dalmatinské šišky

Dalmatinské šišky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1488 kalorií 8.0g cukrů 60.0g tuků 39.0g bílkovin

Příprava

Odblanené, umyté mäso zomelieme aj s namočenou žemľou, pridáme polovicu múky, korenie, soľ, rascu, vajcia, a vypracujeme hmotu a sformujeme do tvaru šišiek, ktoré v oleji z oboch strán opečieme do červena.
Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľku, pridáme červenú papriku, druhú časť múky a pripravíme bledú zápražku. Pridáme do nej rajčiakový pretlak, citrón pokrájaný na kolieska, podlejeme vodou, osolíme a povaríme. Omáčku zalejeme smotanou, povaríme a precedíme na opečené mäsove šišky. Na troške masti udusíme pokrájané rajčiaky, pokrájanú zelenú papriku, hrášok, kyslé uhorky a posypeme hotové šišky.

Bulb Tip k receptu

Podávamé s dusenou ryžou alebo zemiakmi.


Jozef

22. 01. 2011, Recept navštíven: 2027x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je tovelmi lakave

01. 11. 2015, 20:53

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šišky sú velmi dobre

10. 08. 2016, 19:48

Přidat komentář

Facebook komentáře