Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dršťková polévka z kotrče

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 10min , porce

752 kalorií, 1.0g cukrů, 38.0g tuků, 7.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Houbu očistíme a nakrájíme na širší nudle.
Na sádle zpěníme na drobno pokrájenou cibuli, zasypeme sladkou mletou paprikou, přidáme pokrájenou houbu a mletý kmín.
Zalijeme horkou vodou a dusíme do měkka cca 30 minut.
Z másla a hladké mouky připravíme jíšku, kterou zahustíme polévku. Na závěr dochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou, solí a pepřem.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s pečivem.

planeta

12. 05. 2014, Recept navštíven: 3268x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dršťková polévka s kapií

Dršťková polévka s kapií

Dršťky očistíme a okrájíme případné nečistoty. Dobře je omyjeme a celé dáme vařit do tlakového hrnce. Jakmi...

Dršťková polévka z kotrče

Dršťková polévka z kotrče

Houbu očistíme a nakrájíme na širší nudle. Na sádle zpěníme na drobno pokrájenou cibuli, zasypeme sladkou ...

Bulharská dršťková polévka

Bulharská dršťková polévka

Dršťky pořádně propereme a vaříme 3 hodiny – v průběhu vaření vodu několikrát vyměníme. Poté je nakrájíme n...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dršťková polévka z kotrče Link-arrow

Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Kotrč jsem našla pouze 2x v životě, ale až na ten písek, co se špatně vymývá - nemá konkurenci, přidávám ale trochu kečupu, radši pálivý a určitě masox. Má ještě výraznější chuť, ale pozor, ať nezastřeme chuť výborné houby. Jinak totéž připravuji z Václavek a doma vypěstované Hlívy ústřičné.
Přidané ingredience: Kečup, masox

16. 05. 2014, 08:30

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dršťkovou polévku mohu z čehokolikv

21. 10. 2014, 08:30

janatka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
U nás je to vzácnost najít kotrč,ale když už se najde(loni jsme měli štěstí)tak polévka nesmí chybět,je vynikající!!!!!!

02. 03. 2015, 07:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
držková je dobra hocijaka

26. 09. 2015, 18:43

planeta
Restaurant_star
dobrá , zdravá polévka, také dělávám a přidávám ještě trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

20. 10. 2015, 08:44

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutí vynikajuco

24. 10. 2015, 21:09

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca polevka

07. 11. 2015, 19:11

Přidat komentář

Facebook komentáře