Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí líčka na červeném víně

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
3h 50min 4h 5min
Nutriční hodnoty
140 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Maso opečeme na oleji ze všech stran dohněda, poté ho dáme stranou. Na výpeku z masa restujeme zeleninu. Po chvíli přidáme i plátek citrónu a plátek pomeranče, nastrouhaný zázvor, rajčata, švestky, koření a bylinky. Vrátíme maso a přidáme protlak. Přidáme 250 ml vína, koňak a hrnek vody. Pečeme 3,5 hodiny na 140 °C. V polovině pečení přidáme zbytek vína a sůl. Po upečení přidáme kousky čokolády. Vyjmeme koření a bylinky. Pokud je potřeba omáčku zahustit, přidáme 50 g másla.

Bulb Tip k receptu

Čokoládu použijeme hořkou a co nejkvalitnější.


Přidat na Pinterest
sonizna

02. 09. 2015, Recept navštíven: 1644x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
náročnejšie ale dobre

20. 09. 2015, 19:15

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

21. 10. 2015, 18:35

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutovo velmi dobre

01. 05. 2016, 17:43

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

16. 10. 2016, 17:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept sa chystám vyskúšať

01. 02. 2017, 11:29

Přidat komentář

Facebook komentáře