Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí líčka na červeném víně

Hovězí líčka na červeném víně
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 3h 50min
Celkový čas: 4h 5min , porce

140 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 3.0g bílkovin

Příprava

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Maso opečeme na oleji ze všech stran dohněda, poté ho dáme stranou. Na výpeku z masa restujeme zeleninu. Po chvíli přidáme i plátek citrónu a plátek pomeranče, nastrouhaný zázvor, rajčata, švestky, koření a bylinky. Vrátíme maso a přidáme protlak. Přidáme 250 ml vína, koňak a hrnek vody. Pečeme 3,5 hodiny na 140 °C. V polovině pečení přidáme zbytek vína a sůl. Po upečení přidáme kousky čokolády. Vyjmeme koření a bylinky. Pokud je potřeba omáčku zahustit, přidáme 50 g másla.

Bulb Tip k receptu

Čokoládu použijeme hořkou a co nejkvalitnější.

sonizna

02. 09. 2015, Recept navštíven: 1022x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí líčka na červeném víně

Hovězí líčka na červeném víně

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Maso opečeme na oleji ze všec...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí líčka na červeném víně Link-arrow
Thumb

Polentová kaše

Mléko přivedeme k varu, poté postupně přisypáváme polentu a mícháme, dokud není kaše hustá. Poté přidáme má...

Thumb.58587

Pečené brambory

Na kousky nakrájemné a neoloupané rané brambory promícháme ještě mokré s kořením a naklademe na máslem vyma...

Thumb

Obyčejné bramborové knedlíky

Neoloupané brambory uvaříme. Necháme trochu vychladnout a nastrouháme na jemno. Smícháme se solí, vejci, mo...

Thumb

Bramborové knedlíky ze syrových a vařených brambor

Syrové brambory oloupeme, omyjeme a nstrouháme na jemném struhadle. Vodu z brambor mírně slijeme. Vařené a ...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...

Thumb.21521

Těstoviny vařené

Do osolené vroucí vody nasypeme těstoviny. Ihned je zamícháme, aby se těstoviny nepřichytily na dno nádoby...


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
náročnejšie ale dobre

20. 09. 2015, 19:15

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

21. 10. 2015, 18:35

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutovo velmi dobre

01. 05. 2016, 17:43

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

16. 10. 2016, 17:52

Přidat komentář

Facebook komentáře