Ivančiny těstoviny
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
368
kalorií
15.0g
cukrů
29.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Na větší pánvi rozehřejeme olej na smažení a dorůžova na něm zpěníme nakrájenou cibuli. Stáhneme plamen, vložíme mleté syrové maso, zamícháme a přidáme provensálské koření, sůl, kousek masoxu, Vegetu a pepř. Podlijeme bujónem a mírně dusíme. Pak přidáme nakrájenou papriku a rajčata. Když je zelenina měkká, zakápneme sojovou omáčkou a stáhneme z ohně. Smícháme s uvařenými těstovinami a ve vymazaném pekáčku posypeme strouhaným sýrem a v předehřáté troubě zapečeme.
Tip k receptu
Místo mletého masa můžeme použít vařené kuřecí maso nakrájené na kousky.
kaccka17. 11. 2009
Ingredience
- 1 větší cibuli
- 2 rajčata
- 1 papriku
- 300 g vepřového mletého masa
- 200 g strouhaného Eidamu (Edamu)
- 500 ml hovězího vývaru
- 1 lžíci sojové omáčky
- 5 lžic kečupu
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- 1/2 lžičky provensálského koření
- 1/2 lžičky Vegety
- pepř
- sůl
- 1 balení vaječných těstovin
- 1 kostku masoxu
- 1-2 stroužky česneku
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.