Jehněčí špízy s tzaziky z granátového jablka

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

120 kalorií
15.0g cukrů
0.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Nejprve si připravíme koření na jehněčí maso: smícháme kmín, koriandr, sůl, pepř, garam masala a skořici.
Jehněčí maso nakrájíme na kousky velikosti sousta a obalíme je v koření.
Nyní si připravíme tzatziki: smícháme řecký jogurt, nasekanou šalotku, utřený česnek, mátu, nastrouhanou okurku a med. Vmícháme také semínka z granátového jablka.
Jehněčí grilujeme 8 minut – každý kousek napíchneme na špejli (jako jednohubku) a podáváme s tzatziky.

Tip k receptu

Použít můžeme také vepřovou panenku, která je u nás dostupnější.

přidejte na:
sonizna

27. 10. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
katka16031
dobrý recept na špízy

27. 10. 2015, 18:15

majka
chutné

27. 10. 2015, 18:31

Jana Smidži
Trochu finančně náročnější recept

28. 10. 2015, 20:50

Svetlana
vyborný recept

30. 10. 2015, 21:40

hanka
trochu narocne

30. 10. 2015, 22:08

palino
určite vyskúšam

02. 11. 2015, 11:54

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.