Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí špízy s tzaziky z granátového jablka

Jehněčí špízy s tzaziky z granátového jablka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
120 kalorií 15.0g cukrů 0.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si připravíme koření na jehněčí maso: smícháme kmín, koriandr, sůl, pepř, garam masala a skořici.
Jehněčí maso nakrájíme na kousky velikosti sousta a obalíme je v koření.
Nyní si připravíme tzatziki: smícháme řecký jogurt, nasekanou šalotku, utřený česnek, mátu, nastrouhanou okurku a med. Vmícháme také semínka z granátového jablka.
Jehněčí grilujeme 8 minut – každý kousek napíchneme na špejli (jako jednohubku) a podáváme s tzatziky.

Bulb Tip k receptu

Použít můžeme také vepřovou panenku, která je u nás dostupnější.


sonizna

27. 10. 2015, Recept navštíven: 762x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na špízy

27. 10. 2015, 18:15

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

27. 10. 2015, 18:31

Jana Smidži
Restaurant_star
Trochu finančně náročnější recept

28. 10. 2015, 20:50

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

30. 10. 2015, 21:40

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
trochu narocne

30. 10. 2015, 22:08

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite vyskúšam

02. 11. 2015, 11:54

Přidat komentář

Facebook komentáře