Karbanátky s kedlubnovým zelím a bramborami

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

2608 kalorií
0.0g cukrů
116.0g tuků
28.0g bílkovin


Příprava

Vepřové maso umeleme, smícháme s jedním vejcem, jednou nasekanou cibulí a česnekem, majoránkou a podle chuti osolíme a opepříme. Dáme stranou odležet.
Mezitím si oloupeme brambory, nakrájíme je na kolečka a vaříme 20 minut doměkka. V ještě teplých bramborách necháme rozpustit máslo.
Na zelí si opečeme cibuli nakrájenou najemno na oleji, přidáme nahrubo nastrouhané kedlubny a zasypeme moukou. Ochutíme octem, kmínem, solí a cukrem a dusíme doměkka.
Z masové směsi tvoříme karbanátky, které obalíme ve vejci a strouhance a smažíme je na oleji dozlatova.
Karbanátky podáváme s bramborem a zelím.

Tip k receptu

Místo kedlubnového zelí můžeme použít také kapustu.

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 01. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
výborné karbonátky,radšej použijem kapustu

18. 01. 2016, 18:33

Chybí obrázek
vyskúšané jedlo, chutilo

29. 01. 2016, 10:48

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.