Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Karbanátky s kedlubnovým zelím a bramborami

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
2608 kalorií 0.0g cukrů 116.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso umeleme, smícháme s jedním vejcem, jednou nasekanou cibulí a česnekem, majoránkou a podle chuti osolíme a opepříme. Dáme stranou odležet.
Mezitím si oloupeme brambory, nakrájíme je na kolečka a vaříme 20 minut doměkka. V ještě teplých bramborách necháme rozpustit máslo.
Na zelí si opečeme cibuli nakrájenou najemno na oleji, přidáme nahrubo nastrouhané kedlubny a zasypeme moukou. Ochutíme octem, kmínem, solí a cukrem a dusíme doměkka.
Z masové směsi tvoříme karbanátky, které obalíme ve vejci a strouhance a smažíme je na oleji dozlatova.
Karbanátky podáváme s bramborem a zelím.

Bulb Tip k receptu

Místo kedlubnového zelí můžeme použít také kapustu.


Přidat na Pinterest
sonizna

12. 01. 2016, Recept navštíven: 707x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné karbonátky,radšej použijem kapustu

18. 01. 2016, 18:33

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané jedlo, chutilo

29. 01. 2016, 10:48

Přidat komentář

Facebook komentáře