Karbanátky s kedlubnovým zelím a bramborami

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

2608 kalorií
0.0g cukrů
116.0g tuků
28.0g bílkovin


Příprava

Vepřové maso umeleme, smícháme s jedním vejcem, jednou nasekanou cibulí a česnekem, majoránkou a podle chuti osolíme a opepříme. Dáme stranou odležet.
Mezitím si oloupeme brambory, nakrájíme je na kolečka a vaříme 20 minut doměkka. V ještě teplých bramborách necháme rozpustit máslo.
Na zelí si opečeme cibuli nakrájenou najemno na oleji, přidáme nahrubo nastrouhané kedlubny a zasypeme moukou. Ochutíme octem, kmínem, solí a cukrem a dusíme doměkka.
Z masové směsi tvoříme karbanátky, které obalíme ve vejci a strouhance a smažíme je na oleji dozlatova.
Karbanátky podáváme s bramborem a zelím.

Tip k receptu

Místo kedlubnového zelí můžeme použít také kapustu.

přidejte na:
sonizna

12. 01. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborné karbonátky,radšej použijem kapustu

dušanka 18. 01. 2016, 18:33

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšané jedlo, chutilo

Svetlana 29. 01. 2016, 10:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné karbonátky

palino 02. 08. 2019, 19:43

Přidat komentář