Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krémová polévka z medvědího česneku s parmazánem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
876 kalorií 0.0g cukrů 42.0g tuků 23.0g bílkovin

Příprava

Na směsi másla a oleje orestujeme nakrájenou cibuli do sklovita. Zalijeme vývarem a přidáme brambory nakrájené na kostičky. Osolíme a opepříme. Povaříme do měkka. Medvědí česnek důkladně omyjeme, odstraníme stonky a nakrájíme na drobno. Přidáme do polévky, přistrouháme muškátový oříšek a krátce povaříme. Pak rozmixujeme tyčovým mixérem a zjemníme smetanou. Podáváme s rohlíkovými krutony opečenými nasucho v troubě. Na talíři polévku posypeme strouhaným parmazánem.

Bulb Tip k receptu

Začíná sezóna medvědího česneku, tak by byla škoda ho nevyužít.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

31. 03. 2017, Recept navštíven: 2143x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievku s medvedím cesnakom som vyskúšala, nakoľko ho už mame pekný v záhrade, vynikajuca

04. 04. 2017, 10:29

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vynikající použití medvědího česneku

18. 04. 2017, 10:50

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi zdravá a chutná polievka, mierne pikantná

27. 04. 2017, 14:50

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím tuto polievku najmä teraz, ked je sezona medvedieho cesnaku

11. 05. 2017, 12:52

cibulinecka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Konečně mám medvědí česnek na zahrádce a mohu podle vašich receptů tvořit-vařit
Přidané ingredience: Medvědí česnek

22. 05. 2017, 20:43

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná polievka, lahodne kremova

14. 08. 2017, 21:06

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborna zdrava polievka

14. 10. 2017, 16:56

Přidat komentář
Thumb
Fakt vynikající

Petr 01. 10. 2017, 21:18

Facebook komentáře