Chybějící obrázek

Kuřecí šašlik

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

2924 kalorií
80.0g cukrů
71.0g tuků
57.0g bílkovin


Příprava

Maso a játra očistíme, spolu se slaninou nakrájíme na kousky. Oloupeme cibuli, rozčtvrtíme a rozdělíme na jednotlivé dílky. Menší kousky necháme ležet stranou. Na špíz střídavě napichujeme velké kousky cibule, játra, maso a slaninu. Osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Špízy smažíme na oleji na středním plameni asi 7 minut, pravidelně otáčíme.
Menší kousky cibule nasekáme a dusíme na pánvi 5 minut. Přidáme papriku, víno, vývar, rajčata a ocet, okořeníme cukrem, celerovou solí a česnekovým práškem. Dusíme pod poklicí 20 minut.
Papriky očístíme a nakrájíme na malé kostičky. Rozpustíme máslo a dusíme na něm papriku 3 minuty. Přisypeme rýži, dusíme 2 minuty, dokud nezesklovatí. Přilijeme kuřecí vývar a vaříme na mírném plameni 20 minut. Šašliky podáváme, kladené na rýži.

přidejte na:
Alirtecka

05. 12. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
šašlik je chuťovo velmi dobrý

katka16031 17. 01. 2017, 14:26

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborný recept na šašlik

palino 07. 12. 2017, 14:09

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
šašlik veľmi chutný

majka 16. 04. 2018, 19:26

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
také dělávám, za každé maso dám lístek šalvěje
Přidané ingredience: šalvěj

planeta 25. 04. 2019, 06:53

Přidat komentář