Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuřecí šašlik

Kuřecí šašlik

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
2924 kalorií 80.0g cukrů 71.0g tuků 57.0g bílkovin

Příprava

Maso a játra očistíme, spolu se slaninou nakrájíme na kousky. Oloupeme cibuli, rozčtvrtíme a rozdělíme na jednotlivé dílky. Menší kousky necháme ležet stranou. Na špíz střídavě napichujeme velké kousky cibule, játra, maso a slaninu. Osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Špízy smažíme na oleji na středním plameni asi 7 minut, pravidelně otáčíme.
Menší kousky cibule nasekáme a dusíme na pánvi 5 minut. Přidáme papriku, víno, vývar, rajčata a ocet, okořeníme cukrem, celerovou solí a česnekovým práškem. Dusíme pod poklicí 20 minut.
Papriky očístíme a nakrájíme na malé kostičky. Rozpustíme máslo a dusíme na něm papriku 3 minuty. Přisypeme rýži, dusíme 2 minuty, dokud nezesklovatí. Přilijeme kuřecí vývar a vaříme na mírném plameni 20 minut. Šašliky podáváme, kladené na rýži.


Alirtecka

05. 12. 2010, Recept navštíven: 2705x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šašlik je chuťovo velmi dobrý

17. 01. 2017, 14:26

Přidat komentář

Facebook komentáře