Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Maďarské fazole

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
316 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, nakrájené čili papričky a rozetřený česnek. Smažíme tak dlouho, dokud cibule nezezlátne. Přidáme nakrájenou mrkev, scezené fazole, cukr, rajčatový protlak a vodu. Přivedeme k varu a vaříme 20 minut na mírném plameni, dokud směs nezhoustne. Přidáme majoránku, pepř a sůl dle chuti.

Bulb Tip k receptu

K těmto fazolím se výborně hodí uzená žebra.
Fazole můžeme nahradit uvařenou a scezenou cizrnou.


Přidat na Pinterest
Milena

11. 06. 2009, Recept navštíven: 4115x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Místo vody jsem použila vývar z uzeného masa (silný). Jídlo získalo na intenzivní chuti.
Přidané ingredience: uzený vývar

18. 11. 2012, 16:38

planeta
Restaurant_star
fazole jsou u nás oblíbené, ale vždy přidávám trochu saturejky, proti nadýmání
Přidané ingredience: saturejka

25. 09. 2014, 10:10

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne

22. 04. 2016, 10:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s vývarom je ovela chutnejsia

04. 05. 2016, 10:28

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutna fazula

16. 08. 2016, 19:13

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborná a chutná fazuľa

11. 03. 2017, 20:57

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca fazuľa

10. 10. 2017, 19:32

Přidat komentář
Thumb
Diky

z 14. 03. 2010, 17:57

Facebook komentáře