Maďarské fazole
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
25min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
316
kalorií
0.0g
cukrů
30.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, nakrájené čili papričky a rozetřený česnek. Smažíme tak dlouho, dokud cibule nezezlátne. Přidáme nakrájenou mrkev, scezené fazole, cukr, rajčatový protlak a vodu. Přivedeme k varu a vaříme 20 minut na mírném plameni, dokud směs nezhoustne. Přidáme majoránku, pepř a sůl dle chuti.
Tip k receptu
K těmto fazolím se výborně hodí uzená žebra.
Fazole můžeme nahradit uvařenou a scezenou cizrnou.
11. 06. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.