Maďarské fazole

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
25min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

316 kalorií
0.0g cukrů
30.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, nakrájené čili papričky a rozetřený česnek. Smažíme tak dlouho, dokud cibule nezezlátne. Přidáme nakrájenou mrkev, scezené fazole, cukr, rajčatový protlak a vodu. Přivedeme k varu a vaříme 20 minut na mírném plameni, dokud směs nezhoustne. Přidáme majoránku, pepř a sůl dle chuti.

Tip k receptu

K těmto fazolím se výborně hodí uzená žebra.
Fazole můžeme nahradit uvařenou a scezenou cizrnou.

přidejte na:
Chybí obrázek

11. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Místo vody jsem použila vývar z uzeného masa (silný). Jídlo získalo na intenzivní chuti.
Přidané ingredience: uzený vývar

18. 11. 2012, 16:38

Chybí obrázek
fazole jsou u nás oblíbené, ale vždy přidávám trochu saturejky, proti nadýmání
Přidané ingredience: saturejka

25. 09. 2014, 10:10

Chybí obrázek
chutne

22. 04. 2016, 10:04

Chybí obrázek
s vývarom je ovela chutnejsia

04. 05. 2016, 10:28

Chybí obrázek
chutna fazula

16. 08. 2016, 19:13

Chybí obrázek
výborná a chutná fazuľa

11. 03. 2017, 20:57

Chybí obrázek
vynikajuca fazuľa

10. 10. 2017, 19:32

Přidat komentář
Chybí obrázek
Diky

z 14. 03. 2010, 17:57

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.