Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Maďarský guláš

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
2864 kalorií 160.0g cukrů 45.0g tuků 355.0g bílkovin

Příprava

Na oleji opražíme nadrobno nakrájenou cibuli, na jiné pánvi opražíme na kostičky nakrájenou slaninu a poté ji přidáme k cibulce. Na kostky nakrájené maso přidáme k cibuli a slanině, orestujeme, poprášíme paprikou, rychle promícháme a zalijeme vínem. Všechno přeložíme do většího hrnce, přidáme nakrájenou papriku, rajčata, protlak, bujón, bobkové listy, gulášové koření, mletý pepř, kmín a přikryté dusíme doměkka. Dle potřeby podléváme, před koncem přidáme prolisovaný česnek, majoránku a chilli koření. Guláš nemusíme zahustit, všechna zelenina se rozvaří a tím ho zahustí. Když chceme více šťávy, přilijeme vodu a nastrouhanou bramboru. Úplně nakonec guláš ochutnáme a dle potřeby dochutíme.
Podáváme s kynutým knedlíkem.


Přidat na Pinterest
uschi3

09. 03. 2011, Recept navštíven: 4732x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na gulas dobrý

23. 03. 2016, 19:57

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci gulaš

04. 04. 2016, 10:36

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

18. 08. 2016, 19:40

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý guláš

11. 09. 2016, 17:54

Přidat komentář
Thumb
Chuť je určitě dobrá, ale úplný propadák je polévání knedlíků čmloliv. Je potřeba si uvědomit, že v první řadě prodávají oči a teprve potom chuť.

florian. 12. 03. 2011, 21:47

uschi3
Je potreba si uvedomiť, že toto nie je fotka do časopisu, ja nič nepropagujem, ale je to odfotené tak, ako to mám rada ja. Možno by si mohol pridať nejaké fotky ty.

uschi3 14. 03. 2011, 08:26

Facebook komentáře