Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pikantní kachní prsíčka

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

232 kalorií, 1.0g cukrů, 2.0g tuků, 12.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Prsia umyjeme, osušíme a pokrájame na plátky. Osolíme, okoreníme. Postupne opekáme na horúcom oleji z každej strany 5-7 min. Často obraciame. Vyberieme a udržujeme teplé.
Na výpeku orestujeme pokrájanú cibuľku, posekaný cesnak, ďumbier(zázvor), posekané feferónky bez zrniek. O 2-3 min pridáme očistenú, pokrájanú papriku, mrkvu, hrášok, fazuľku a restujeme asi 10 min. Vložíme mäso a krátko dusíme. Zalejeme omáčkou a povaríme.
OMÁČKA: Na rozohriatom oleji opražíme múku, zalejeme vývarom. Za stáleho miešania varíme asi 3 min. Pridáme ostatné prísady. Zahustíme maizenou rozpustenou v troške vody a povaríme.

Bulb Tip k receptu

Podávame s varenou ryžou.

Jozef

14. 02. 2011, Recept navštíven: 3757x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pikantní kapr po "mlynářsku"

Pikantní kapr po "mlynářsku"

Očištěného kapra rozpůlíme, můžeme stáhnout z kůže, pak jej nakrájíme na proužky asi tak na dva prsty šířky...

Pikantní kachní prsíčka

Pikantní kachní prsíčka

Prsia umyjeme, osušíme a pokrájame na plátky. Osolíme, okoreníme. Postupne opekáme na horúcom oleji z každe...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pikantní kachní prsíčka Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...

Thumb

Těstovinová rýže Tarhoňa

Z mouky a vajec uhněteme těsto, které nastrouháme na struhadle s velkými oky - jako drobení do polévky. Nec...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

01. 09. 2016, 18:45

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
osvečené

11. 09. 2016, 17:57

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
prsíčka su chuťovo vynikajuce

05. 12. 2016, 22:03

Přidat komentář
hanka
vyborné prsíčka

hanka 11. 08. 2016, 20:30

Facebook komentáře