Rybí guláš se žampiony
Obtížnost
Čas přípravy
50min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
5376
kalorií
0.0g
cukrů
260.0g
tuků
718.0g
bílkovin
Příprava
Rybí maso opláchneme, kapra vykostíme a obojí nakrájíme na kostky. Důkladně je posypeme paprikou, opepříme a necháme chvíli odležet v chladu. Slaninu nakrájenou na kostičky necháme zpěnit ve větším hrnci, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět. Zasypeme moukou, vložíme na nudličky nakrájenou papriku, rajčata zbavená slupky nakrájená na malé kousky a zalijeme vývarem z masoxu. Necháme dusit asi 10 minut. Přidáme na plátky pokrájené z žampióny, kmín, prolisovaný česnek, špetku majoránky a kostky ryby. Guláš 10 minut povaříme, aby maso změklo. Dochutíme solí, případně pepřem. Podáváme ho nejlépe s rýží.
Jiřulka02. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.