Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rybí guláš se žampiony

Rybí guláš se žampiony
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 20min , porce

5376 kalorií, 0.0g cukrů, 260.0g tuků, 718.0g bílkovin

Příprava

Rybí maso opláchneme, kapra vykostíme a obojí nakrájíme na kostky. Důkladně je posypeme paprikou, opepříme a necháme chvíli odležet v chladu. Slaninu nakrájenou na kostičky necháme zpěnit ve větším hrnci, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět. Zasypeme moukou, vložíme na nudličky nakrájenou papriku, rajčata zbavená slupky nakrájená na malé kousky a zalijeme vývarem z masoxu. Necháme dusit asi 10 minut. Přidáme na plátky pokrájené z žampióny, kmín, prolisovaný česnek, špetku majoránky a kostky ryby. Guláš 10 minut povaříme, aby maso změklo. Dochutíme solí, případně pepřem. Podáváme ho nejlépe s rýží.

Jiřulka

02. 01. 2010, Recept navštíven: 1495x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rybí guláš se žampiony

Rybí guláš se žampiony

Rybí maso opláchneme, kapra vykostíme a obojí nakrájíme na kostky. Důkladně je posypeme paprikou, opepříme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rybí guláš se žampiony Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře