Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sekaná květáková pečeně

Sekaná květáková pečeně

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1260 kalorií 0.0g cukrů 57.0g tuků 129.0g bílkovin

Příprava

Očištěný květák uvaříme v menším množství vody nebo v páře do změknutí. Mleté maso dáme do misky, přidáme v mléce namočenou strouhanku, rozšlehané vejce se sodovou vodou, jemně nastrouhaný syrový brambor, pokrájenou cibuli, hořčici, prolisovaný česnek, koření a osolíme. Rukou dobře propracujeme a nakonec vmícháme květák rozebraný na malé růžičky. Z hmoty utvoříme rukama namočenýma ve vodě šišku, kterou vložíme do zapékací misky a v troubě za stálého podlévání horkou vodou a polévání vypečenou šťávou pečeme do změknutí.


Lucka1004

28. 04. 2010, Recept navštíven: 2432x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star
Tak jsem postup dodržela, ale výsledek mě až tak nenadchnul. Přišlo mi to chuťově málo výrazné, a to i přes výše přidaná ochucovadla.

25. 12. 2012, 17:03

Přidat komentář

Facebook komentáře