![Chybějící obrázek](https://srecepty.cz/assets/missing/images/full-29abcf002a147001d256577204205f4a5a492a30f1c7ae79cf630287b2632efd.jpg)
Sekaná květáková pečeně
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1260
kalorií
0.0g
cukrů
57.0g
tuků
129.0g
bílkovin
Příprava
Očištěný květák uvaříme v menším množství vody nebo v páře do změknutí. Mleté maso dáme do misky, přidáme v mléce namočenou strouhanku, rozšlehané vejce se sodovou vodou, jemně nastrouhaný syrový brambor, pokrájenou cibuli, hořčici, prolisovaný česnek, koření a osolíme. Rukou dobře propracujeme a nakonec vmícháme květák rozebraný na malé růžičky. Z hmoty utvoříme rukama namočenýma ve vodě šišku, kterou vložíme do zapékací misky a v troubě za stálého podlévání horkou vodou a polévání vypečenou šťávou pečeme do změknutí.
Lucka100428. 04. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.