Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sekaná květáková pečeně

Sekaná květáková pečeně
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

1260 kalorií, 0.0g cukrů, 57.0g tuků, 129.0g bílkovin

Příprava

Očištěný květák uvaříme v menším množství vody nebo v páře do změknutí. Mleté maso dáme do misky, přidáme v mléce namočenou strouhanku, rozšlehané vejce se sodovou vodou, jemně nastrouhaný syrový brambor, pokrájenou cibuli, hořčici, prolisovaný česnek, koření a osolíme. Rukou dobře propracujeme a nakonec vmícháme květák rozebraný na malé růžičky. Z hmoty utvoříme rukama namočenýma ve vodě šišku, kterou vložíme do zapékací misky a v troubě za stálého podlévání horkou vodou a polévání vypečenou šťávou pečeme do změknutí.

Lucka1004

28. 04. 2010, Recept navštíven: 2166x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sekaná květáková pečeně

Sekaná květáková pečeně

Očištěný květák uvaříme v menším množství vody nebo v páře do změknutí. Mleté maso dáme do misky, přidáme v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sekaná květáková pečeně Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star
Tak jsem postup dodržela, ale výsledek mě až tak nenadchnul. Přišlo mi to chuťově málo výrazné, a to i přes výše přidaná ochucovadla.

25. 12. 2012, 17:03

Přidat komentář

Facebook komentáře