Sekaná Polpettone Triestino podle Gurmetu

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

2212 kalorií
0.0g cukrů
169.0g tuků
115.0g bílkovin


Příprava

Troubu rozehřejeme na 180°C. Housku nakrájíme na kostičky a necháme rozmočit v mléce. Do mísy prolisujeme uvařenou bramboru a přidáme petrželku a kapary (na jemno nasekané). Salám umeleme a spolu s masem, sýrem, houskou, vejci a moukou promícháme rukama. Posolíme a popepříme. Slaninkou vyložíme srnčí hřbet a naplníme hmotou. Pečeme. Pak vyklopíme a ještě dopečeme kůrku.

Tip k receptu

Pokud nemáte srnčí hřbet, udělejte z hmoty váleček, poklaďte slaninkou, přikryjete alobalem, který odstraníte ke konci pečení, ať je křupavá.

přidejte na:
Chybí obrázek

16. 10. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi chutne pripravená sekaná

30. 01. 2017, 11:42

Chybí obrázek
dobrý recept na sekanu

16. 02. 2017, 20:09

Chybí obrázek
recept na sekanú vyskúšaný, chutný

09. 07. 2017, 16:54

Chybí obrázek
veľmi dobré

10. 05. 2019, 13:15

Chybí obrázek
chutná sekaná

03. 08. 2019, 19:31

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.