Sekaná Polpettone Triestino podle Gurmetu
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
2212
kalorií
0.0g
cukrů
169.0g
tuků
115.0g
bílkovin
Příprava
Troubu rozehřejeme na 180°C. Housku nakrájíme na kostičky a necháme rozmočit v mléce. Do mísy prolisujeme uvařenou bramboru a přidáme petrželku a kapary (na jemno nasekané). Salám umeleme a spolu s masem, sýrem, houskou, vejci a moukou promícháme rukama. Posolíme a popepříme. Slaninkou vyložíme srnčí hřbet a naplníme hmotou. Pečeme. Pak vyklopíme a ještě dopečeme kůrku.
Tip k receptu
Pokud nemáte srnčí hřbet, udělejte z hmoty váleček, poklaďte slaninkou, přikryjete alobalem, který odstraníte ke konci pečení, ať je křupavá.
Tatiana16. 10. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.