Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Sekaná Polpettone Triestino podle Gurmetu

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
2212 kalorií 0.0g cukrů 169.0g tuků 115.0g bílkovin

Příprava

Troubu rozehřejeme na 180°C. Housku nakrájíme na kostičky a necháme rozmočit v mléce. Do mísy prolisujeme uvařenou bramboru a přidáme petrželku a kapary (na jemno nasekané). Salám umeleme a spolu s masem, sýrem, houskou, vejci a moukou promícháme rukama. Posolíme a popepříme. Slaninkou vyložíme srnčí hřbet a naplníme hmotou. Pečeme. Pak vyklopíme a ještě dopečeme kůrku.

Bulb Tip k receptu

Pokud nemáte srnčí hřbet, udělejte z hmoty váleček, poklaďte slaninkou, přikryjete alobalem, který odstraníte ke konci pečení, ať je křupavá.


Přidat na Pinterest
Tatiana

16. 10. 2011, Recept navštíven: 2649x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne pripravená sekaná

30. 01. 2017, 11:42

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na sekanu

16. 02. 2017, 20:09

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na sekanú vyskúšaný, chutný

09. 07. 2017, 16:54

Přidat komentář

Facebook komentáře