Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Štrachanda

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
1968 kalorií 1.0g cukrů 69.0g tuků 58.0g bílkovin

Příprava

Smícháme vejce, smetanu a krupici a do této směsi naložíme houby na půl hodiny.
Škvarky nakrájíme na kousky, cibuli najemno a společně je opečeme na pánvi. Přidáme sůl, kmín, majoránku a zázvor. Orestujeme.
Pekáček vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Na spodek dáme polovinu na plátky nakrájených brambor, na to škvarkovou směs a druhou polovinu brambor. Pečeme 10 minut na 175 °C.
Poté zalijeme houbovou směsí a pečeme dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Váha brambor je v receptu až po uvaření. Houby jsou sušené.


Přidat na Pinterest
sonizna

18. 03. 2016, Recept navštíven: 2972x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímave kombinacie surovín v recepte

19. 03. 2016, 19:24

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

19. 04. 2016, 11:44

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

01. 06. 2016, 12:39

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Přiléhavý název
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

02. 05. 2017, 12:32

Přidat komentář

Facebook komentáře