Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Štrachanda

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

1968 kalorií, 1.0g cukrů, 69.0g tuků, 58.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Smícháme vejce, smetanu a krupici a do této směsi naložíme houby na půl hodiny.
Škvarky nakrájíme na kousky, cibuli najemno a společně je opečeme na pánvi. Přidáme sůl, kmín, majoránku a zázvor. Orestujeme.
Pekáček vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Na spodek dáme polovinu na plátky nakrájených brambor, na to škvarkovou směs a druhou polovinu brambor. Pečeme 10 minut na 175 °C.
Poté zalijeme houbovou směsí a pečeme dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Váha brambor je v receptu až po uvaření. Houby jsou sušené.

sonizna

18. 03. 2016, Recept navštíven: 2562x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Štrachanda

Štrachanda

Smícháme vejce, smetanu a krupici a do této směsi naložíme houby na půl hodiny. Škvarky nakrájíme na kous...

Zobrazit všechny podobné recepty k Štrachanda Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímave kombinacie surovín v recepte

19. 03. 2016, 19:24

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

19. 04. 2016, 11:44

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

01. 06. 2016, 12:39

Přidat komentář

Facebook komentáře