Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zámecké ragú

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 50min , porce

1096 kalorií, 0.0g cukrů, 85.0g tuků, 74.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme cibuli a přidáme anglickou slaninu. Orestujeme, přidáme maso, nakrájenou (nastrouhanou) mrkev a celer, osolíme, opepříme, okořeníme kurkumou, grilovacím kořením, podlijeme vývarem (vodou) a dusíme skoro doměkka. Žampióny oloupeme, nakrájíme na plátky a podusíme na pánvi. K téměř měkkému masu přidáme podušené žampióny, garam masalu, česnek, sójovou a worcesterovou omáčku. Dodusíme doměkka a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě. Podáváme například s hráškovou rýží.

Bulb Tip k receptu

Jelikož moje rodina nemá ráda houby, nahradila jsem je alespoň houbovým kořením.

Jana Smidži

13. 10. 2015, Recept navštíven: 1492x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zámecké ragú

Zámecké ragú

Maso nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme cibuli a přidáme anglickou slaninu. Orestujeme, přidáme maso, n...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zámecké ragú Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodne ragu sa hubami

13. 10. 2015, 19:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept s hubami

24. 10. 2015, 21:07

Přidat komentář

Facebook komentáře