Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zámecké ragú

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 50min
Nutriční hodnoty
1096 kalorií 0.0g cukrů 85.0g tuků 74.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme cibuli a přidáme anglickou slaninu. Orestujeme, přidáme maso, nakrájenou (nastrouhanou) mrkev a celer, osolíme, opepříme, okořeníme kurkumou, grilovacím kořením, podlijeme vývarem (vodou) a dusíme skoro doměkka. Žampióny oloupeme, nakrájíme na plátky a podusíme na pánvi. K téměř měkkému masu přidáme podušené žampióny, garam masalu, česnek, sójovou a worcesterovou omáčku. Dodusíme doměkka a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě. Podáváme například s hráškovou rýží.

Bulb Tip k receptu

Jelikož moje rodina nemá ráda houby, nahradila jsem je alespoň houbovým kořením.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

13. 10. 2015, Recept navštíven: 1824x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodne ragu sa hubami

13. 10. 2015, 19:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept s hubami

24. 10. 2015, 21:07

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ragu chutne pripravené

15. 02. 2017, 11:30

Přidat komentář

Facebook komentáře