Zámecké ragú
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
1096
kalorií
0.0g
cukrů
85.0g
tuků
74.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme cibuli a přidáme anglickou slaninu. Orestujeme, přidáme maso, nakrájenou (nastrouhanou) mrkev a celer, osolíme, opepříme, okořeníme kurkumou, grilovacím kořením, podlijeme vývarem (vodou) a dusíme skoro doměkka.
Žampióny oloupeme, nakrájíme na plátky a podusíme na pánvi. K téměř měkkému masu přidáme podušené žampióny, garam masalu, česnek, sójovou a worcesterovou omáčku. Dodusíme doměkka a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě. Podáváme například s hráškovou rýží.
Tip k receptu
Jelikož moje rodina nemá ráda houby, nahradila jsem je alespoň houbovým kořením.
Jana Smidži13. 10. 2015
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.