Zámecké ragú

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

1096 kalorií
0.0g cukrů
85.0g tuků
74.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme cibuli a přidáme anglickou slaninu. Orestujeme, přidáme maso, nakrájenou (nastrouhanou) mrkev a celer, osolíme, opepříme, okořeníme kurkumou, grilovacím kořením, podlijeme vývarem (vodou) a dusíme skoro doměkka. Žampióny oloupeme, nakrájíme na plátky a podusíme na pánvi. K téměř měkkému masu přidáme podušené žampióny, garam masalu, česnek, sójovou a worcesterovou omáčku. Dodusíme doměkka a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě. Podáváme například s hráškovou rýží.

Tip k receptu

Jelikož moje rodina nemá ráda houby, nahradila jsem je alespoň houbovým kořením.

přidejte na:
Jana Smidži

13. 10. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
lahodne ragu sa hubami

majka 13. 10. 2015, 19:56

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutný recept s hubami

hanka 24. 10. 2015, 21:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ragu chutne pripravené

dušanka 15. 02. 2017, 11:30

Přidat komentář