Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Babiččiny kapustové karbanátky

Babiččiny kapustové karbanátky

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1192 kalorií 1.0g cukrů 101.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Podle základního předpisu připravíme kapustu a mrkev. Uvaříme kapustu, mrkev v osolené vodě téměř doměkka a nakrájíme ji najemno. Vychladlou kapustu, mrkev, slaninu vložíme do mísy a přidáme najemno nakrájenou cibuli, utřený česnek, vejce, nastrouhaný Eidam (Edam), majoránku a pepř. Všechno zahustíme moukou, Solamylem, strouhankou a rohlíkem rozmočeným v mléce.
Všechno dobře propracujeme, tvoříme kulaté karbanátky a smažíme je na rozpáleném oleji po obou stranách do zlatohněda.

Bulb Tip k receptu

Slaninu můžeme nahradit mletým nebo uzeným masem.


fugynka

12. 11. 2009, Recept navštíven: 3664x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dělávám podobně, ale nepřidávám mrkev

17. 01. 2014, 08:02

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

19. 10. 2016, 20:09

Přidat komentář

Facebook komentáře