Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Babiččiny kapustové karbanátky

Babiččiny kapustové karbanátky
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 45min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 30min , porce

1192 kalorií, 1.0g cukrů, 101.0g tuků, 7.0g bílkovin

Příprava

Podle základního předpisu připravíme kapustu a mrkev. Uvaříme kapustu, mrkev v osolené vodě téměř doměkka a nakrájíme ji najemno. Vychladlou kapustu, mrkev, slaninu vložíme do mísy a přidáme najemno nakrájenou cibuli, utřený česnek, vejce, nastrouhaný Eidam (Edam), majoránku a pepř. Všechno zahustíme moukou, Solamylem, strouhankou a rohlíkem rozmočeným v mléce.
Všechno dobře propracujeme, tvoříme kulaté karbanátky a smažíme je na rozpáleném oleji po obou stranách do zlatohněda.

Bulb Tip k receptu

Slaninu můžeme nahradit mletým nebo uzeným masem.

fugynka

12. 11. 2009, Recept navštíven: 3280x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Babiččiny kapustové karbanátky

Babiččiny kapustové karbanátky

Podle základního předpisu připravíme kapustu a mrkev. Uvaříme kapustu, mrkev v osolené vodě téměř doměkka a...

Zobrazit všechny podobné recepty k Babiččiny kapustové karbanátky Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...

Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb

Italský domácí chléb

Do vody rozdrobíme kvasnice a přidáme trochu mouky. Vytvoříme tak kvásek, který necháme vykynout. Ke zkynut...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dělávám podobně, ale nepřidávám mrkev

17. 01. 2014, 08:02

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

19. 10. 2016, 20:09

Přidat komentář

Facebook komentáře