Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bagna cauda

Bagna cauda

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
636 kalorií 7.0g cukrů 49.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si nakrájíme a oloupeme brambory a červenou řepu. Paličkám česneku seřízneme vršky a vše dáme do pekáčku, promícháme se lžíci olivového oleje, osolíme, opepříme a dáme do trouby vyhřáté na 200°C.
Po dvaceti minutách přidáme i nakrájenou a oloupanou mrkev.
Po pěti minutách přidáme cibuli, čekanku, fazolky a pečeme ještě 20 minut.
Do mixéru dáme 50 ml olivového oleje, smetanu, sůl, pepř, 4 stroužky česneku, máslo, ančovičky, rajčatový protlak a vše umixujeme na omáčku.
Pečenou zeleninu podáváme s omáčkou, nalitou v keramické nádobě. Zeleninu máčíme v omáčce a jíme.

Bulb Tip k receptu

Bagna cauda je původem italský recept, Italové ho připravují na štědrý den. V překladu znamená horká lázeň a jedná se v podstatě o pečenou zeleninu s omáčkou.


sonizna

09. 10. 2015, Recept navštíven: 671x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná zeleninka

09. 10. 2015, 18:30

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre zeleninove jedielko

11. 10. 2015, 18:32

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímave jedlo

03. 11. 2015, 12:02

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

08. 12. 2015, 15:51

Přidat komentář

Facebook komentáře