Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Domácí živáňská

Domácí živáňská

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
3548 kalorií 0.0g cukrů 259.0g tuků 94.0g bílkovin

Příprava

Brambory nakrájíme na kostky, maso také. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, česnek, zeleninu nakrájenou na kostky, lečo, slaninu a klobásy. Osolíme, okořeníme paprikou, vegetou, majoránkou, kmínem, pepřem a petrželovou natí. Přidáme trochu oleje a promícháme. Připravenou směs vysypeme do pekáče a podlijeme trochou vody. Přikryjeme a pečeme ve vyhřáté troubě asi hodinu.


katka16031

30. 11. 2009, Recept navštíven: 2922x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduchá a chutná domáca živanska

23. 11. 2016, 21:28

Přidat komentář

Facebook komentáře