Dušené jehněčí s tymiánem

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

464 kalorií
30.0g cukrů
16.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Tymián a majoránku nasekáme, smícháme je s na jemno nakrájenou cibulí a česnekem a tabascem. Do této směsi obalíme maso a necháme chvíli odležet.
Poté osolíme a opepříme.
Mrkev a brambory nakrájíme na kostičky a opečeme na másle.
Třtinový cukr dáme do hrnce a pomalu ho rozpouštíme - hned na začátku karamelizování přidáme maso a opečeme ho ze všech stran.
Zalijeme vývarem a dusíme hodinu a půl doměkka.
Podáváme posypané nakrájenou paprikou a cibulovou natí.

přidejte na:
Chybí obrázek

04. 03. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
tymian dodava jedlu yýbornu prichuť

04. 03. 2016, 14:35

Chybí obrázek
dusená jahnacina velmi dobrá

10. 03. 2016, 12:31

Chybí obrázek
vYnkající oběd i pro hosty
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

13. 05. 2017, 08:39

Chybí obrázek
výborný recept z jahňaciny

14. 04. 2018, 21:16

Chybí obrázek
jahňacina vyborne urobená

09. 06. 2019, 17:15

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.