Dušené jehněčí s tymiánem
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
464
kalorií
30.0g
cukrů
16.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Tymián a majoránku nasekáme, smícháme je s na jemno nakrájenou cibulí a česnekem a tabascem. Do této směsi obalíme maso a necháme chvíli odležet.
Poté osolíme a opepříme.
Mrkev a brambory nakrájíme na kostičky a opečeme na másle.
Třtinový cukr dáme do hrnce a pomalu ho rozpouštíme - hned na začátku karamelizování přidáme maso a opečeme ho ze všech stran.
Zalijeme vývarem a dusíme hodinu a půl doměkka.
Podáváme posypané nakrájenou paprikou a cibulovou natí.
04. 03. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 04. 03. 2016, 14:35

dušanka 10. 03. 2016, 12:31

hanka 14. 04. 2018, 21:16

palino 09. 06. 2019, 17:15

Svetlana 21. 07. 2019, 14:49

katka16031 06. 10. 2019, 19:25
© 2022, Railsformers, s.r.o.