Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dušené jehněčí s tymiánem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 30min
Nutriční hodnoty
464 kalorií 30.0g cukrů 16.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Tymián a majoránku nasekáme, smícháme je s na jemno nakrájenou cibulí a česnekem a tabascem. Do této směsi obalíme maso a necháme chvíli odležet.
Poté osolíme a opepříme.
Mrkev a brambory nakrájíme na kostičky a opečeme na másle.
Třtinový cukr dáme do hrnce a pomalu ho rozpouštíme - hned na začátku karamelizování přidáme maso a opečeme ho ze všech stran.
Zalijeme vývarem a dusíme hodinu a půl doměkka.
Podáváme posypané nakrájenou paprikou a cibulovou natí.


Přidat na Pinterest
sonizna

04. 03. 2016, Recept navštíven: 1024x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tymian dodava jedlu yýbornu prichuť

04. 03. 2016, 14:35

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dusená jahnacina velmi dobrá

10. 03. 2016, 12:31

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vYnkající oběd i pro hosty
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

13. 05. 2017, 08:39

Přidat komentář

Facebook komentáře