Dušené jehněčí s tymiánem
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
464
kalorií
30.0g
cukrů
16.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Tymián a majoránku nasekáme, smícháme je s na jemno nakrájenou cibulí a česnekem a tabascem. Do této směsi obalíme maso a necháme chvíli odležet.
Poté osolíme a opepříme.
Mrkev a brambory nakrájíme na kostičky a opečeme na másle.
Třtinový cukr dáme do hrnce a pomalu ho rozpouštíme - hned na začátku karamelizování přidáme maso a opečeme ho ze všech stran.
Zalijeme vývarem a dusíme hodinu a půl doměkka.
Podáváme posypané nakrájenou paprikou a cibulovou natí.
04. 03. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.