
Dvojknedlíčková králičí polévka
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Hlavu a vnitřnosti z králíka uvaříme spolu s kořenovou zeleninou, cibulí a česnekem v osolené vodě. Po uvaření maso obereme a spolu s vnitřnostmi nakrájíme na kousky, kořenovou zeleninu vidličkou rozmačkáme najemno a přidáme hrášek, podle chuti dodáme vegetu nebo masox. Játrové knedlíčky připravíme tak, že v misce vidličkou najemno rozmačkáme všechny suroviny na knedlíčky (2hrsti strouhanky, 2vejce, 100g játrové paštiky, sůl, mletý pepř, muškátový květ), strouhankou zahustíme a tvarujeme knedlíčky. Sýrové připravíme tak, že do hrníčku vyklepneme 1 vejce, přidáme nastrouhaný sýr, ochutíme vegetou a přisypáváme hrubou mouku do požadované hustoty, poté vytvarujeme. Knedlíčky vaříme v polévce asi 5 min.
30. 06. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
palino 19. 01. 2017, 16:14

Svetlana 05. 02. 2017, 13:45

dušanka 16. 03. 2017, 19:51

katka16031 23. 06. 2017, 18:58

hanka 21. 02. 2018, 19:12