Dvojknedlíčková králičí polévka
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1789
kalorií
1.0g
cukrů
71.0g
tuků
89.0g
bílkovin
Příprava
Hlavu a vnitřnosti z králíka uvaříme spolu s kořenovou zeleninou, cibulí a česnekem v osolené vodě. Po uvaření maso obereme a spolu s vnitřnostmi nakrájíme na kousky, kořenovou zeleninu vidličkou rozmačkáme najemno a přidáme hrášek, podle chuti dodáme vegetu nebo masox. Játrové knedlíčky připravíme tak, že v misce vidličkou najemno rozmačkáme všechny suroviny na knedlíčky (2hrsti strouhanky, 2vejce, 100g játrové paštiky, sůl, mletý pepř, muškátový květ), strouhankou zahustíme a tvarujeme knedlíčky. Sýrové připravíme tak, že do hrníčku vyklepneme 1 vejce, přidáme nastrouhaný sýr, ochutíme vegetou a přisypáváme hrubou mouku do požadované hustoty, poté vytvarujeme. Knedlíčky vaříme v polévce asi 5 min.
01. 07. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.