Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fašírka s uzeným sýrem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2070 kalorií 1.0g cukrů 20.0g tuků 33.0g bílkovin

Příprava

Umyté mäso zomelieme, premiešame s vajcami, žemľami namočenými v troške mlieka, pokrájanou cibuľou, cesnakom, soľou a koreninami. Žampiňóny pokrájame a orestujeme na malom množstve oleja a vložime do mäsovej hmoty. Nakoniec pridáme petržlenovú vňať a podľa potreby zahustíme strúhankou. Premiešame a masu vložíme do formy, ktorú sme vystlali údenou slaninkou. Fašírku dáme upiecť do vyhriatej rúry asi na 45 minút. Pred dopečením obložíme plátkami údeného syra alebo oštiepkom a dáme do rúry zapiecť, až kým sa syr nezačne roztápať.

Bulb Tip k receptu

Nakoniec ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou a pokrájanými rajčinami. Podávame teple so zemiakovou kašou, alebo studené s chlebom a kyslou uhorkou.


Přidat na Pinterest
Jozef

18. 11. 2010, Recept navštíven: 2599x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá fašírka, udený syr dava jedlu vybornú chuť

17. 01. 2017, 20:18

Přidat komentář
Angel 666
Dneska jsme měli k večeři tuhle báječnou sekanou. Jen se musím přiznat, že jsem vynechala tu slaninku, aby to nebylo tak kalorické. Zato jsem přidala trochu uzeného nastrouhaného sýra i do směsi. Bylo to moc dobré, krásně voňavé a díky žampionům zase jiné. Příště ještě zkusím místo uzeného eidamu ten oštěpek. Na talíř jsem ještě přidala trochu kyselých houbiček, pěkně se k tomu hodily. Pane Jozefe, děkuju za další výborný recept a přidávám pár foteček :o))).

Angel 666 16. 02. 2011, 20:25

Facebook komentáře