Gulášová polévka v chlebu
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Cibuli nakrájíme na jemno a opečeme ji na sádle. Přidáme maso nakrájené na kostky, sůl, pepř a kmín a dusíme, dokud maso pouští šťávu. Poté přidáme mletou papriku a hladkou mouku a po chvíli i hovězí vývar.
Až vývar začne vřít, přidáme nakrájené oloupané brambory, chilli papričku, utřený česnek a vaříme 15 minut. Poté přidáme čerstvou majoránku a vaříme ještě 5 minut.
V každém bochníku chleba vyřízneme díru, nalijeme do ní polévku a podáváme ozdobené anglickou slaninou nakrájenou na plátky a nasucho opečenou.
Tip k receptu
Použijeme malé bochánky.
sonizna22. 02. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 23. 02. 2016, 19:43

Přidané ingredience: libeček
planeta 17. 03. 2016, 18:07

palino 19. 03. 2016, 19:37

dušanka 25. 10. 2016, 18:57

heladon 09. 06. 2017, 15:43

katka16031 15. 05. 2019, 18:18

hanka 24. 07. 2019, 09:05