Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ragú z mletého masa

Ragú z mletého masa

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1348 kalorií 0.0g cukrů 95.0g tuků 113.0g bílkovin

Příprava

Do mletého masa dáme sůl, celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, petrželku a hladkou mouku podle potřeby. Necháme chvilku v ledničce odpočinout. Pak děláme malé kuličky a smažíme na oleji dozlatova.
Na pánev dáme rozpustit asi 2 lžíce másla, na něj dáme na nudličky nakrájenou mrkev, petržel, cibuli, celer, okapaný hrášek a necháme orestovat, až bude zelenina měkká. Přidáme šťávu z 1 citronu a zamícháme. Přidáme 1 lžíci hladké mouky, zalijeme mlékem nebo smetanou, ve kterém jsme rozšlehali žloutek, asi 6 slabých plátků citronu, kůru z 1 citronu, víno a necháme chvilku povařit. Posolíme a kdo chce, dochutí Worcesterovou omáčkou. Podáváme s rýží.


Svetlana

23. 11. 2009, Recept navštíven: 2411x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře