Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ragú z mletého masa

Ragú z mletého masa
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 20min , porce

1348 kalorií, 0.0g cukrů, 95.0g tuků, 113.0g bílkovin

Příprava

Do mletého masa dáme sůl, celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, petrželku a hladkou mouku podle potřeby. Necháme chvilku v ledničce odpočinout. Pak děláme malé kuličky a smažíme na oleji dozlatova.
Na pánev dáme rozpustit asi 2 lžíce másla, na něj dáme na nudličky nakrájenou mrkev, petržel, cibuli, celer, okapaný hrášek a necháme orestovat, až bude zelenina měkká. Přidáme šťávu z 1 citronu a zamícháme. Přidáme 1 lžíci hladké mouky, zalijeme mlékem nebo smetanou, ve kterém jsme rozšlehali žloutek, asi 6 slabých plátků citronu, kůru z 1 citronu, víno a necháme chvilku povařit. Posolíme a kdo chce, dochutí Worcesterovou omáčkou. Podáváme s rýží.

Svetlana

23. 11. 2009, Recept navštíven: 2156x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ragú z mletého masa

Ragú z mletého masa

Do mletého masa dáme sůl, celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, petrželku a hladkou mouku podle potřeby. Nechá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ragú z mletého masa Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře