Salát s tuňákem
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
684
kalorií
0.0g
cukrů
29.0g
tuků
78.0g
bílkovin
Příprava
Nejprve připravíme "francouzskou zálivku". Do misky dáme plnotučnou hořčici, přidáme špetku bílého pepře a soli, a pomalu vmícháme olej. Přilijeme zeleninový vývar, trochu octa a dáme zálivku na chvíli uležet.
Do misky natrháme salát, nakrájíme na měsíčky rajčata, vajíčka na kostičky, karbovacím (ozdobným) nožem nakrájíme brambory na nudličky a přidáme fazolky. Tuňáka a nakrájený kopr vidličkou opatrně promícháme, přidáme do misky a posypeme nakrájenou červenou cibulkou. Vše přelijeme připravenou zálivkou a podáváme.
20. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.