Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sardské hovězí dršťky

Sardské hovězí dršťky
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating Rating

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 2h 30min
Celkový čas: 2h 50min , porce

1384 kalorií, 6.0g cukrů, 37.0g tuků, 134.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si uvaříme dršťky: důkladně je umyjeme vodou a vaříme 30 minut. Poté slijeme a vaříme dalších 30 minut. Slijeme a vaříme hodinu doměkka. Poté je necháme vychladnout a překrájíme na kousky velikosti sousta.
Cibuli, česnek a papriku nakrájíme na jemno a opečeme na olivovém oleji.
Po třech minutách přidáme celer nakrájený na nudličky a smažíme 3 minuty.
Poté přidáme dršťky a všechny ostatní ingredience kromě tortilly. Vaříme 20 minut.
Podáváme s opečenou tortillou.

Bulb Tip k receptu

Můžeme si usnadnit práci tím, že si koupíme předvařené dršťky.

sonizna

21. 01. 2016, Recept navštíven: 828x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sardské hovězí dršťky

Sardské hovězí dršťky

Nejprve si uvaříme dršťky: důkladně je umyjeme vodou a vaříme 30 minut. Poté slijeme a vaříme dalších 30 mi...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sardské hovězí dršťky Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
predvarene držky uľahčia pracu

22. 01. 2016, 15:19

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
toiež som robila s predvarenými držkami

26. 01. 2016, 10:13

Přidat komentář

Facebook komentáře