Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Sardské hovězí dršťky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 30min 2h 50min
Nutriční hodnoty
1384 kalorií 6.0g cukrů 37.0g tuků 134.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si uvaříme dršťky: důkladně je umyjeme vodou a vaříme 30 minut. Poté slijeme a vaříme dalších 30 minut. Slijeme a vaříme hodinu doměkka. Poté je necháme vychladnout a překrájíme na kousky velikosti sousta.
Cibuli, česnek a papriku nakrájíme na jemno a opečeme na olivovém oleji.
Po třech minutách přidáme celer nakrájený na nudličky a smažíme 3 minuty.
Poté přidáme dršťky a všechny ostatní ingredience kromě tortilly. Vaříme 20 minut.
Podáváme s opečenou tortillou.

Bulb Tip k receptu

Můžeme si usnadnit práci tím, že si koupíme předvařené dršťky.


Přidat na Pinterest
sonizna

21. 01. 2016, Recept navštíven: 1445x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
predvarene držky uľahčia pracu

22. 01. 2016, 15:19

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
toiež som robila s predvarenými držkami

26. 01. 2016, 10:13

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je velmi chutný

24. 02. 2017, 11:39

Přidat komentář

Facebook komentáře