Ubublané ragú podle Dagmar Derré

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
2h 30min

Celkový čas

2h 55min

Porce


Nutriční hodnoty

1672 kalorií
1.0g cukrů
100.0g tuků
174.0g bílkovin


Příprava

Maso omyjeme a osušíme. Povrch očistíme a nakrájíme do mísy na kostky jako na guláš.
Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Zeleninu oloupeme, očistíme a nakrájíme na větší kousky. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Koření, kromě soli a pepře, vložíme do gázového čtverečku a zavážeme na malý pytlíček.
Do velkého hrnce dáme máslo a olej a rozehřejeme. Na rozpáleném tuku osmahneme maso a necháme jej zatáhnout. Poté maso vyjmeme z hrnce a na výpeku zesklovatíme cibulku. Maso k cibulce vrátíme a promícháme. Zasypeme nakrájenou zeleninou, zalijeme vývarem, přidáme pytlíček s kořením. Osolíme, opepříme, promícháme a dusíme aspoň 2 hodinky. Dle měkkosti masa. Jakmile máme ragú hotovo, vyjmeme pytlíček a můžeme podávat.

Tip k receptu

Dobré je toto ragú uvařit den dopředu, chutě se krásně prolnou.

přidejte na:
Sonia005

22. 11. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Dobrý recept. Dělávám hlavně v létě na chalupě.
Přidané ingredience: špetka chilli

maruskaji 17. 02. 2013, 08:00

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutný recept

katka16031 13. 01. 2017, 19:27

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vydarené ragu

majka 19. 09. 2019, 10:30

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobré ragú

dušanka 07. 10. 2019, 19:32

Přidat komentář