Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ubublané ragú podle Dagmar Derré

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 30min 2h 55min
Nutriční hodnoty
1672 kalorií 1.0g cukrů 100.0g tuků 174.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme a osušíme. Povrch očistíme a nakrájíme do mísy na kostky jako na guláš.
Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Zeleninu oloupeme, očistíme a nakrájíme na větší kousky. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Koření, kromě soli a pepře, vložíme do gázového čtverečku a zavážeme na malý pytlíček.
Do velkého hrnce dáme máslo a olej a rozehřejeme. Na rozpáleném tuku osmahneme maso a necháme jej zatáhnout. Poté maso vyjmeme z hrnce a na výpeku zesklovatíme cibulku. Maso k cibulce vrátíme a promícháme. Zasypeme nakrájenou zeleninou, zalijeme vývarem, přidáme pytlíček s kořením. Osolíme, opepříme, promícháme a dusíme aspoň 2 hodinky. Dle měkkosti masa. Jakmile máme ragú hotovo, vyjmeme pytlíček a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Dobré je toto ragú uvařit den dopředu, chutě se krásně prolnou.


Přidat na Pinterest
Sonia005

22. 11. 2011, Recept navštíven: 2496x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý recept. Dělávám hlavně v létě na chalupě.
Přidané ingredience: špetka chilli

17. 02. 2013, 08:00

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

13. 01. 2017, 19:27

Přidat komentář

Facebook komentáře