Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ubublané ragú podle Dagmar Derré

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 2h 30min
Celkový čas: 2h 55min , porce

1672 kalorií, 1.0g cukrů, 100.0g tuků, 174.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso omyjeme a osušíme. Povrch očistíme a nakrájíme do mísy na kostky jako na guláš.
Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Zeleninu oloupeme, očistíme a nakrájíme na větší kousky. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Koření, kromě soli a pepře, vložíme do gázového čtverečku a zavážeme na malý pytlíček.
Do velkého hrnce dáme máslo a olej a rozehřejeme. Na rozpáleném tuku osmahneme maso a necháme jej zatáhnout. Poté maso vyjmeme z hrnce a na výpeku zesklovatíme cibulku. Maso k cibulce vrátíme a promícháme. Zasypeme nakrájenou zeleninou, zalijeme vývarem, přidáme pytlíček s kořením. Osolíme, opepříme, promícháme a dusíme aspoň 2 hodinky. Dle měkkosti masa. Jakmile máme ragú hotovo, vyjmeme pytlíček a můžeme podávat.

Bulb Tip k receptu

Dobré je toto ragú uvařit den dopředu, chutě se krásně prolnou.

Sonia005

22. 11. 2011, Recept navštíven: 2229x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ubublané ragú podle Dagmar Derré

Ubublané ragú podle Dagmar Derré

Maso omyjeme a osušíme. Povrch očistíme a nakrájíme do mísy na kostky jako na guláš. Cibuli oloupeme a na...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ubublané ragú podle Dagmar Derré Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý recept. Dělávám hlavně v létě na chalupě.
Přidané ingredience: špetka chilli

17. 02. 2013, 08:00

Přidat komentář

Facebook komentáře