Hovězí pupek s hranolky

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1084 kalorií
50.0g cukrů
103.0g tuků
24.0g bílkovin


Příprava

Smícháme olivový olej, nasekaný rozmarýn, utřený česnek a bobkový list, balsamico a víno. Do tohoto naložíme maso a žampiony, ideálně přes noc.
Brambory oloupeme a nakrájíme na hranolky. Vaříme je 10 minut v osolené vodě s octem, poté prudce zchladíme. Pečeme 10 minut na 180 °C.
Pupek opečeme ze všech stran na rostlinném oleji. Osolíme, opepříme a vyjmeme. Místo pupku vložíme žampiony a oloupaná rajčata. Po pěti minutách vrátíme maso a pečeme 5 minut v troubě vyhřáté na 180 °C. Poté necháme dvě minuty odležet.
Maso podáváme spolu s hranolkami a salátem, který je přelitý dresinkem a posypaný strouhaným parmezánem.

Tip k receptu

Dresink použijeme na caesar salát. K podávání se hodí holandská omáčka.

přidejte na:
Chybí obrázek

29. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
zaujímavý recept, vyskúšam

14. 12. 2016, 20:15

Chybí obrázek
tiež sa chystám vyskúšať toto jedlo

16. 01. 2017, 11:03

Chybí obrázek
dobrý oběd
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

26. 05. 2017, 06:54

Chybí obrázek
fantasticky recept

21. 08. 2017, 20:40

Chybí obrázek
Fakt Mňamka

Smajlík 30. 07. 2018, 08:56

Chybí obrázek
dobrý recept

15. 05. 2019, 18:14

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.