Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí pupek s hranolky

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1084 kalorií 50.0g cukrů 103.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Smícháme olivový olej, nasekaný rozmarýn, utřený česnek a bobkový list, balsamico a víno. Do tohoto naložíme maso a žampiony, ideálně přes noc.
Brambory oloupeme a nakrájíme na hranolky. Vaříme je 10 minut v osolené vodě s octem, poté prudce zchladíme. Pečeme 10 minut na 180 °C.
Pupek opečeme ze všech stran na rostlinném oleji. Osolíme, opepříme a vyjmeme. Místo pupku vložíme žampiony a oloupaná rajčata. Po pěti minutách vrátíme maso a pečeme 5 minut v troubě vyhřáté na 180 °C. Poté necháme dvě minuty odležet.
Maso podáváme spolu s hranolkami a salátem, který je přelitý dresinkem a posypaný strouhaným parmezánem.

Bulb Tip k receptu

Dresink použijeme na caesar salát. K podávání se hodí holandská omáčka.


Přidat na Pinterest
sonizna

29. 02. 2016, Recept navštíven: 1201x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept, vyskúšam

14. 12. 2016, 20:15

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tiež sa chystám vyskúšať toto jedlo

16. 01. 2017, 11:03

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý oběd
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

26. 05. 2017, 06:54

Přidat komentář

Facebook komentáře