Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Maďarská slepičí polévka

Maďarská slepičí polévka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 20min
Nutriční hodnoty
1904 kalorií 30.0g cukrů 5.0g tuků 85.0g bílkovin

Příprava

Očistenú a umytú sliepku s drobkami, hovädzie kosti, ohaňku a celé čierne korenie dáme do hrnca, zalejeme vodou a varíme. Asi po hodine pridáme koreňovú zeleninu, huby a osolíme. Po ďalšej polhodine pridáme očistené fazuľové struky, kapustu, papriku, rajčiaky, karfiol a červenú papriku. Keď je mäso mäkké, polievku precedíme, obraté mäso zo sliepky a zeleninu pokrájame, vložíme do polievky, pridáme nadrobno posekanú pažítku a podávame s uvarenými domácimi rezancami.

Bulb Tip k receptu

Hovädziu oháňku podávame zvlašť s chrenom.


Jozef

25. 10. 2010, Recept navštíven: 2660x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka velmi chutovo dobrá

23. 03. 2016, 19:58

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná polievka

04. 04. 2016, 10:37

Přidat komentář

Facebook komentáře