Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Omáčka k vánočce

Omáčka k vánočce
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

804 kalorií, 82.0g cukrů, 41.0g tuků, 1.0g bílkovin

Příprava

Máslo si rozpustíme v hrnci a osmažíme na něm nastrouhanou kořenovou zeleninu dozlatova, poté přidáme nadrobno nasekanou cibuli, podlijeme pivem, přidáme povidla, citrónovou šťávu, med, cukr, bobkový list, nové koření, opepříme, osolíme a povaříme cca 35 minut. Poté omáčku propasírujeme, přidáme strouhaný perník, rozinky, mandle, ořechy a povaříme cca 15 minut.

Beruska64

17. 12. 2009, Recept navštíven: 1465x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Omáčka k vánočce

Omáčka k vánočce

Máslo si rozpustíme v hrnci a osmažíme na něm nastrouhanou kořenovou zeleninu dozlatova, poté přidáme nadro...

Povidlová omáčka k vařenému uzenému

Povidlová omáčka k vařenému uzenému

Připravíme si jíšku z másla a hladké mouky. Švestková povidla rozmícháme v 1 l studené vody, povaříme je a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Omáčka k vánočce Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře