Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ragú z divočáka se slaninovým knedlíkem

Obtížnost Čas přípravy
12h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 13h 25min
Nutriční hodnoty
3588 kalorií 14.0g cukrů 184.0g tuků 195.0g bílkovin

Příprava

Očistěte maso z divočáka a nakrájejte na kostky. Zahřejte hrnec a přilijte slunečnicový a ořechový olej. Restujte maso, dokud nebude tmavé, pak jej vyjměte. Přidejte do hrnce nakrájenou cibuli s kořením a restujte dozlatova. Pak cibuli zalijte červeným vínem a vodou. Přidejte zpět maso a vařte doměkka. Když je ragů hotové, přidejte zmražené brusinky a šípkovou marmeládu.

Slaninové knedlíky:
Nakrájejte bílé pečivo na male kostičky a nechte přes noc vysušit. Nakrájejte slaninu a cibuli na malé kousky a orestujte obojí na pánvi. Smíchejte pečivo se žloutkem, teplým mlékem, moukou, cibulí se slaninou a nasekanou petrželkou. Okořeňte solí, pepřem a lískovým oříškem. Směs promíchejte a pomalu přidejte vyšlehaný bílek. Vymažte dortovou formu máslem nebo vyložte pečícím papírem, rozložte do formy připravenou směs a pečte v troubě při teplotě 140°C po dobu asi 20 minut. Poté hotový knedlík nakrájejte na větší kostky a podávejte s ragů.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

05. 12. 2012, Recept navštíven: 4542x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné ragu

23. 09. 2015, 20:22

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
trochu naročne na prípravu

20. 03. 2016, 22:37

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuce ragu

12. 05. 2016, 11:41

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo perfektné ragu

24. 02. 2017, 11:27

Přidat komentář

Facebook komentáře