Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ragú z divočáka se slaninovým knedlíkem

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 12h 30min , Čas vaření: 55min
Celkový čas: 13h 25min , porce

3588 kalorií, 14.0g cukrů, 184.0g tuků, 195.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Očistěte maso z divočáka a nakrájejte na kostky. Zahřejte hrnec a přilijte slunečnicový a ořechový olej. Restujte maso, dokud nebude tmavé, pak jej vyjměte. Přidejte do hrnce nakrájenou cibuli s kořením a restujte dozlatova. Pak cibuli zalijte červeným vínem a vodou. Přidejte zpět maso a vařte doměkka. Když je ragů hotové, přidejte zmražené brusinky a šípkovou marmeládu.

Slaninové knedlíky:
Nakrájejte bílé pečivo na male kostičky a nechte přes noc vysušit. Nakrájejte slaninu a cibuli na malé kousky a orestujte obojí na pánvi. Smíchejte pečivo se žloutkem, teplým mlékem, moukou, cibulí se slaninou a nasekanou petrželkou. Okořeňte solí, pepřem a lískovým oříškem. Směs promíchejte a pomalu přidejte vyšlehaný bílek. Vymažte dortovou formu máslem nebo vyložte pečícím papírem, rozložte do formy připravenou směs a pečte v troubě při teplotě 140°C po dobu asi 20 minut. Poté hotový knedlík nakrájejte na větší kostky a podávejte s ragů.

Šéfredaktor

05. 12. 2012, Recept navštíven: 3681x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ragú z divočáka se slaninovým knedlíkem

Ragú z divočáka se slaninovým knedlíkem

Očistěte maso z divočáka a nakrájejte na kostky. Zahřejte hrnec a přilijte slunečnicový a ořechový olej. Re...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ragú z divočáka se slaninovým knedlíkem Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné ragu

23. 09. 2015, 20:22

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
trochu naročne na prípravu

20. 03. 2016, 22:37

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuce ragu

12. 05. 2016, 11:41

Přidat komentář

Facebook komentáře