Ragú z divočáka se slaninovým knedlíkem

Obtížnost

Čas přípravy

12h 30min
Čas vaření
55min

Celkový čas

13h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

3588 kalorií
14.0g cukrů
184.0g tuků
195.0g bílkovin


Příprava

Očistěte maso z divočáka a nakrájejte na kostky. Zahřejte hrnec a přilijte slunečnicový a ořechový olej. Restujte maso, dokud nebude tmavé, pak jej vyjměte. Přidejte do hrnce nakrájenou cibuli s kořením a restujte dozlatova. Pak cibuli zalijte červeným vínem a vodou. Přidejte zpět maso a vařte doměkka. Když je ragů hotové, přidejte zmražené brusinky a šípkovou marmeládu.

Slaninové knedlíky:
Nakrájejte bílé pečivo na male kostičky a nechte přes noc vysušit. Nakrájejte slaninu a cibuli na malé kousky a orestujte obojí na pánvi. Smíchejte pečivo se žloutkem, teplým mlékem, moukou, cibulí se slaninou a nasekanou petrželkou. Okořeňte solí, pepřem a lískovým oříškem. Směs promíchejte a pomalu přidejte vyšlehaný bílek. Vymažte dortovou formu máslem nebo vyložte pečícím papírem, rozložte do formy připravenou směs a pečte v troubě při teplotě 140°C po dobu asi 20 minut. Poté hotový knedlík nakrájejte na větší kostky a podávejte s ragů.

přidejte na:
Chybí obrázek

05. 12. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
výborné ragu

23. 09. 2015, 20:22

Chybí obrázek
trochu naročne na prípravu

20. 03. 2016, 22:37

Chybí obrázek
chuťovo vynikajuce ragu

12. 05. 2016, 11:41

Chybí obrázek
chuťovo perfektné ragu

24. 02. 2017, 11:27

Chybí obrázek
veľmi dobré ragu

20. 06. 2019, 10:07

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.