Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová líčka na pivě

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 25min
Nutriční hodnoty
1070 kalorií 0.0g cukrů 105.0g tuků 25.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso nakrájíme na větší kusy a osmahneme na směsi oleje a másla. Poté maso vyjmeme a ve výpeku osmahneme anglickou slaninu. Přidáme i pokrájenou mrkev, petržel a celer, obě cibule na měsíčky a osmahneme. Přidáme koření a bylinky, utřený česnek a nasekanou chilli papričku a opečeme.
Dochutíme hořčicí a vrátíme maso. Zalijeme pivem a dusíme 45 minut. Mezitím ve vedlejší pánvi osmahneme žampióny. Slijeme z nich přebytečnou šťávu a přidáme je k masu. Dusíme ještě 15 minut. Před podáváním odstraníme svazky bylinek.

Bulb Tip k receptu

Můžeme připravit také ze světlého nebo i třešňového piva (ale ne z radleru a sladkých piv), potřebou je míti hořkou chuť.


Přidat na Pinterest
sonizna

03. 09. 2015, Recept navštíven: 3818x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné

20. 09. 2015, 19:16

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to byt dobre jedlo

24. 08. 2016, 20:45

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne

16. 10. 2016, 17:53

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to chutne jedlo

01. 02. 2017, 11:29

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na lička velmi dobrý

22. 08. 2017, 20:06

Přidat komentář

Facebook komentáře