Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ingredience z kategorie Zpracované masné výrobky

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Hovězí ve vlastní štávě

Hovězí ve vlastní štávě

Jedná se o masný výrobek ve sterilované konzervě. Skládá se minimálně ze 70 % hovězího masa, vody, kukuřičného škrobu, solící směsi, česneku, stabilizátoru, dextrózy, antioxidantů, aroma a koření. Příprava je velice snadná. Maso stačí vyjmout z ko...

Játrová zavářka

Játrová zavářka

Polotovar, vložka do polévek z pomletých vepřových nebo hovězích jater a koření. Složení se může drobně lišit v závislosti na výrobci. Zpravidla je doplněna strouhankou, sušenými vejci, solí, pepřem, česnekem, majoránkou a vodou. Používá se ke zho...

Luncheon meat

Luncheon meat

Tepelně zpracovaný masný výrobek obsahující vepřové, hovězí či drůbeží maso, sůl a koření. K dostání je v konzervách o různých gramážích. Tento výrobek je vhodný k přípravě rychlé večeře či svačiny, ale také jako tzv. chatařský oběd.

škvarky

škvarky

Jedná se o zbytky tkáně, která zbude po vyškvaření živočišného tuku. U nás se nejčastěji setkáme s vepřovými škvarky, které se získávají z vepřového sádla. Po procesu škvaření se škvarky ochucují kmínem a solí, aby se tak zvýraznila jejich chuť. V...

Vepřové ve vlastní šťávě

Vepřové ve vlastní šťávě

Jedná se o masný výrobek ve sterilované konzervě. Skládá se minimálně ze 70 % vepřového masa, vody, kukuřičného škrobu, solící směsi, česneku, stabilizátoru, dextrózy, antioxidantů, aroma a koření. Příprava je velice snadná. Maso stačí vyjmout z k...