Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ingredience z kategorie Paštiky

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Drůbeží paštika

Drůbeží paštika

Výrobek z masa. Jedná se o masovou směs v roztíratelné konzistenci. Do hmoty mohou být při výrobním procesu přimíchány hrubší kousky přísad, které podtrhnou celkovou chuť (např. mandle). Směs obsahuje koření – sůl, pepř, muškátový oříšek a další ...

Játrová paštika

Játrová paštika

Připravuje se z bůčku, koření (česnek, bobkový list) a jater (většinou vepřových), ty se řadí mezi vnitřnosti, v těle živočichů slouží jako detoxikační orgán. Mají tmavě červenou barvu, jsou tuhé konzistence. Velikostně se liší podle druhu zvířete...

Masová terina

Masová terina

Terina má svůj původ ve francouzské kuchyni a dělá se ze zbytků masa s přidáním koření. Výborně chutná vepřová terina, ale můžeme připravit i kachní terinu s pomeranči apod. 

Zvěřinová terina

Zvěřinová terina

Pravým označením terinne, jedná se o pokrm původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového nebo telecího masa, ale také z jater, drůbežího nebo ryb. Zvěřinová terina je pak směsí masa zvěřiny. Výběr masa i koření se liší recept od receptu, můž...