Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ingredience z kategorie Jehněčí

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Jehněčí hřbet

Jehněčí hřbet

Jehněčí hřbet je již upravené rolované maso bez kostí.

Jehněčí jazyk

Jehněčí jazyk

Pro své výrazné aroma je méně oblíbený než např. hovězí jazyk. Můžeme jej samozřejmě připravovat jako hotový pokrm, ale lépe jej využijeme při tvorbě minutek.

Jehněčí kližka

Jehněčí kližka

Kližka je část masa z nohy, jedná se o více tuhé maso, použijeme jej nakrájené na hrubší plátky při přípravě grilovaného masa, opékání na pánvi, roštu.

Jehněčí kotleta

Jehněčí kotleta

Jedná se o část masa ze hřbetu, vhodné k přípravě minutek. Výborně chutná dušená na kmínu, slanině, připravovaná na roštu.

Jehněčí kýta

Jehněčí kýta

Jehněčí kýta se skvěle hodí při přípravě minutek, závitků, rolád, ale také k vaření, dušení, pečení. Přidáním česneku, koření a zeleniny jen podtrhneme vynikající chuť.

Jehněčí ledvinky

Jehněčí ledvinky

Vnitřnosti. Maso je vhodné k dušení, smažení, grilováni  či pečení. Doba přípravy se pohybuje mezi 10-30 minutami. Chutná velice dobře s rozmarýnem nebo tymiánem. Maso je jemné a je kvalitnější než například vepřová ledvinky. Autorem popisu ing...

Jehněčí mleté maso

Jehněčí mleté maso

Při mletí jehněčího masa dbáme na to, aby maso neobsahovalo úlomky kostí a šlach. Maso meleme těsně před zpracováním, protože mleté skopové maso se snadno a rychle kazí. Do směsi mletého masa se přidává koření (sůl, pepř, ...

Jehněčí nožičky

Jehněčí nožičky

Maso mladého skotu, ovce nebo berana. Vyznačuje se podobnou chutí a výrazným aroma jako skopové maso, ale vzhledem k tomu, že jej získáváme z mladých zvířat (do 3 měsíců), obsahuje více kostí a vyžaduje jinou kuchyňskou úpravu. Barva je červená až...

Jehněčí steak

Jehněčí steak

Jehněčí steak se výborně hodí na gril, chuť můžeme zvýraznit česnekem, podáváme s opečenou slaninou, zeleninou.

Jehněčí šrůtka

Jehněčí šrůtka

Maso mladého skotu vhodné převážně k dušení nebo vaření, použijeme ji při přípravě gulášů.