Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ingredience z kategorie Ostatní

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Hovězí kosti

Hovězí kosti

Hovězí kosti jsou vedlejším jatečným poroduktem. Získávají se vykosťováním hovězího masa. Ke kulinárním učelům se používají hovězí kosti výsekové. Hovězí kosti lze rozdělit na kosti morkové, kosti řídké, harfy což jsou neočištěné hovězí kosti a ko...

Kozí kýta

Kozí kýta

Koza je teplokrevné jateční zvíře. Kýta z ní, tzv.zadní maso je světlejší barvy než maso skopové. Rozeznáte jej podle podkožního vaziva, které je značně lepkavé. Maso zapáchá kozinou, podobně jako kozí mléko nebo sýr, ale je lehce stravitelné, jem...

Králičí hřbet

Králičí hřbet

Jde o bílé velice chutné, zdravé, libové a lehce stravitelné maso. Ve srovnání s masem ostatních zvířat obsahuje nejméně cholesterolu. Významná je krátká doba úpravy masa. Králičí hřbet je vhodný především k pečení.

Králičí panenka

Králičí panenka

Delikátní kus králičího masa.

Králík domácí

Králík domácí

Králičí maso.

Morková kost, morek

Morková kost, morek

Pravá morková kost má silnou (až 1,5 cm) stěnu, uvnitř obsahuje morek, polotuhou hmotu. Morkové kosti se zpravidla užívají k přípravě vývarů a polévek, labužníci si pěkné a dobře nařezané kosti pečou. Z morku lze připravit knedlíčky do polévky, př...